Japonlar Türk Şirketini Satın Aldı! Artık Sağlık Alanında Onlar Hizmet Verecek

Japon devi Hitachi, Türkiye’nin en büyük işletmelerinden bir tanesinin hisselerini satın aldı ve artık birçok alanda hizmeti onlar sağlayacaklar. Türkiye’de hizmet veren en büyük görüntüleme şirketlerinden bir tanesi olan Kurt&Kurt  %75 hisselerini Hitachi’ye sattı. Artık kurumsal ve sağlık alanlarında görüntüleme hizmetlerini Hitachi sunacak. Japonya devlerinden bir tanesi olan Hitachi, Türk dev şirketlerinden Kurt&Kurt’un %75 hisselerini satın alarak büyük bir sükse yarattı. Japon devi artık Türk firmasının sağlamış olduğu işleri kendisi yapacak. 

Japonlar Türk Şirketini Satın Aldı! Artık Sağlık Alanında Onlar Hizmet Verecek
Japonlar Türk Şirketini Satın Aldı! Artık Sağlık Alanında Onlar Hizmet Verecek

Japon devi Hitachi, Türkiye’nin en büyük işletmelerinden bir tanesinin hisselerini satın aldı ve artık birçok alanda hizmeti onlar sağlayacaklar. Türkiye’de hizmet veren en büyük görüntüleme şirketlerinden bir tanesi olan Kurt&Kurt  %75 hisselerini Hitachi’ye sattı. Artık kurumsal ve sağlık alanlarında görüntüleme hizmetlerini Hitachi sunacak.
Japonya devlerinden bir tanesi olan Hitachi, Türk dev şirketlerinden Kurt&Kurt’un %75 hisselerini satın alarak büyük bir sükse yarattı. Japon devi artık Türk firmasının sağlamış olduğu işleri kendisi yapacak. 

HİTACHİ SAĞLIK İŞ KOLU ÜST YÖNETİCİSİ (CEO) AÇIKLAMA YAPTI

Hitachi, Kurt&Kurt firmasının %75 hisselerini satın aldıktan sonra Hitachi Sağlık İş Kolu Üst Yöneticisi Masaya Watanabe bir basın toplantısı düzenleyerek memnuniyetlerini dile getirdi. Watanabe, "Sağlık bizim en önemli alanlarımızdan bir tanesi. Topluma bu alanda yenilikçi fikirler ve teknolojik ürünlerle fayda sağlamayı amaçlıyoruz. Bazı şirketler operasyonel teknolojilerine bazıları ise bilişimsel teknolojilere yoğunlaşıyorlar. Hitachi'de hem operasyonel hem bilişimsel teknolojiler mevcut. Hitachi bu yönüyle rakiplerinden ayrışıyor. Biz iki teknolojisini harmanlanmasından üstün çözümler üretiyoruz." dedi. 

Türkiye’nin coğrafik olarak çok iyi bir yer olduğunu söyleyen Wanatabe, "Türkiye ekonomisinin sürekli geliştiğini görüyoruz. Bu yatırım kararımızın arkasında bu gelişime katkıda bulunma isteği yatıyor." dedi.

Wanatabe daha sonra ise: 

"Bütün faaliyetlerimizi küresel müşterilerimizin en çok yararlanacağı şekilde düşünmek zorundayız. Japonya, Çin, Hindistan ve Brezilya’da sağlık alanında üretimimiz var. Bana göre Türkiye, operasyonel becerilerinden dolayı üretim yapılabilecek aday ülke. Kısa vadede Türkiye’de bazı zorluklar olabilir ama uzun vadede Türkiye büyüyeceğini ve bölgedeki lider konumunu güçlendirerek sürdüreceğini düşünüyoruz. Bu yatırımla Türkiye’nin sağlıkta inovasyon partneri olmak istiyoruz. Bu firma bizim dünyadaki sağlık alanındaki 5 yönetim merkezimizden biri olacak. Buradan Türkiye’nin yanı sıra Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) dediğimiz Orta Asya ülkeleri, Afrika ve Ortadoğu operasyonları yönetilecek. Türkiye, sağlıkta bölgesel yeni üssümüz olacak." dedi.
 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama