Bu Hafta Bim Aktüel Kataloğu ile Vestel Venüs Cep Telefonu 499 TL

Türkiye'de indirim denilince akla gelen ilk adreslerden olan BİM aktüel ürünler kataloğu bu hafta çok uygun fiyata Vestel Venüs marka cep telefonunu satışa sunuyor. BİM Aktüel 13 Temmuz 2018 kataloğu içerisinde Türkiye'de çok rağbet gören bir de telefonu modeli olan Vestel Venüs markalı telefon satışda olacak. Vestel Venüs 5000 cep telefonu eni BİM aktüel ürünler kataloğu ile oldukça cazip fiyat sizlere sunulacak. Daha önce Apple ve Samsung markalarının çok ünlü cihazlarında indirim yapan ve neredeyse piyasa değerinin yarı fiyatına satan BİM market Temmuz ayında da Telefon fiyatlarını alt üst edecek bir indirimi imza atıyor. Kaliteli ürünleri ve uygun fiyatları ile dikkat çeken Bim markette bu hafta Vestel Venüs marka cep telefonu ne kadar olacak gelin birlikte bakalım.

Bu Hafta Bim Aktüel Kataloğu ile Vestel Venüs Cep Telefonu 499 TL
Bu Hafta Bim Aktüel Kataloğu ile Vestel Venüs Cep Telefonu 499 TL melek eren

Türkiye'de indirim denilince akla gelen ilk adreslerden olan BİM aktüel ürünler kataloğu bu hafta çok uygun fiyata Vestel Venüs marka cep telefonunu satışa sunuyor. BİM Aktüel 13 Temmuz 2018 kataloğu içerisinde Türkiye'de çok rağbet gören bir de telefonu modeli olan Vestel Venüs markalı telefon satışda olacak.  Vestel Venüs 5000 cep telefonu eni BİM aktüel ürünler kataloğu ile oldukça cazip fiyat sizlere sunulacak. Daha önce Apple ve Samsung markalarının çok ünlü cihazlarında indirim yapan ve neredeyse piyasa değerinin yarı fiyatına satan BİM market Temmuz ayında da Telefon fiyatlarını alt üst edecek bir indirimi imza atıyor. Kaliteli ürünleri ve uygun fiyatları ile dikkat çeken Bim markette bu hafta Vestel Venüs marka cep telefonu ne kadar olacak gelin birlikte bakalım.

BİM 13 Temmuz 2018 aktüel ürünler kataloğu ile yine bu hafta da büyük bir indirime imza atmaya hazırlanıyor.  BİM marketlerde her hafta salı ve cuma günleri yayınlanan aktüel ürünler katalogları içerisinde oldukça cazip fiyatlı kaliteli ürünler yer alıyor.  Bu hafta cuma günü Market raflarında yerini olacak aktüel ürünler içerisinden en dikkat çekeni ise Vestel Venüs 5000 model cep telefonu. Peki, Bim markette bu hafta Vestel Venüs marka cep telefonu kaç liraya satışta olacak ve özellikleri neler?

BİM AKTÜEL VESTEL VENÜS FİYATI VE ÖZELLİKLERİ
BİM aktüel ürünler kataloğu
ile bu hafta satışa girecek olan Vestel Venüs marka telefonun fiyatı sadece 499 TL olacak. Piyasada şu anda 699 TL ile 799 TL aralığında satılan bu Cep telefonunuz neredeyse yarı fiyatına BİM marketten almak mümkün olacak.  Bim Vestel Venüs marka cep telefonun özelliklerine bakacak olursak; 

  • 8MP ana kamera
  • 5,0 inç HD ekran
  • 5MP ön kamera
  • Android 6,0,1 Marshmallow işletim sistemi
  • 2230 mAh batarya bulunuyor.

BİM 13 Temmuz 2018 aktüel ürünler kataloğu ile gelecek olan bu fırsat ürünü kaçırmak istemiyorsanız 13 Temmuz Cuma günü sizde erken saatlerde BİM marketlere uğrayın.

BİM 13 Temmuz 2018 aktüel ürünler kataloğu BİM aktüel ürünler kataloğu Vestel Venüs Bim Vestel Venüs BİM 13 Temmuz 2018 aktüel ürünler BİM aktüel ürünler aktüel ürünler bim aktüel
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama