Bim Aktüel 17 Temmuz 2018 Haftanın Fırsatları İndirim Listesi

BİM 17 Temmuz 2018 aktüel ürünler kataloğu ile bu hafta salı günü raflara gelecek olan kampanyalı ürünleri tüketicilerle paylaştı. 7 Temmuz salı günü başlayacak olan indirimler BİM Market'in yeni aktüel ürünler kataloğu yayınlanana kadar devam edecek. Salı ve cuma günleri birbirinden cazip fırsat ürünlerinin yer aldığı 2 kataloğu yayınlayan ünlü marketler zincirinde kampanya yılın her günü devam ediyor. BİM Aktüel 17 Temmuz kataloğu ile bu hafta da yine tüketicilerin memnun edecek indirimler bulunuyor. BİM Marketin indirimli ürünlerini kaçırmak istemiyorsanız kampanya günlerinde erken saatlerde mağazalara uğramanız da yarar var. Çünkü aktüel ürünler kataloğu ile gelen indirimli ürünler stoklarla sınırlı oluyor ve Siz gelmeden önce tükenebiliyor.

Bim Aktüel 17 Temmuz 2018 Haftanın Fırsatları İndirim Listesi
Bim Aktüel 17 Temmuz 2018 Haftanın Fırsatları İndirim Listesi melek eren

BİM 17 Temmuz 2018 aktüel ürünler kataloğu ile bu hafta salı günü raflara gelecek olan kampanyalı ürünleri tüketicilerle paylaştı. 17 Temmuz salı günü başlayacak olan indirimler BİM Market'in yeni aktüel ürünler kataloğu yayınlanana kadar devam edecek. Salı ve cuma günleri birbirinden cazip fırsat ürünlerinin yer aldığı 2 kataloğu yayınlayan ünlü marketler zincirinde kampanya yılın her günü devam ediyor. BİM Aktüel 17 Temmuz kataloğu ile bu hafta da yine tüketicilerin memnun edecek indirimler bulunuyor.  BİM Marketin indirimli ürünlerini kaçırmak istemiyorsanız kampanya günlerinde erken saatlerde mağazalara uğramanız da yarar var. Çünkü aktüel ürünler kataloğu ile gelen indirimli ürünler stoklarla sınırlı oluyor ve Siz gelmeden önce tükenebiliyor.

17 Temmuz BİM aktüel ürünler kataloğu ile bu hafta markete gelecek olan ürünlerin aktüel listesini sizler için aşağıda hazırladık. BİM aktüel kataloğu ile Bu hafta gelecek olan indirimli ürünler tek sayfadan oluşuyor. Salı günü tek sayfalı bir aktüel ürünler kataloğu hazırlayan BİM market Aslında bu kataloğu Cuma günü yayınladığı kataloğu destek olarak çıkartıyor.  BİM Aktüel 17 19 Temmuz 2018 tarihleri arasında geçerli olacak olan indirimli ürünleri sizler için listeledik. BİM Markete Bu hafta gelecek olan indirimli ürünleri merak ediyorsanız haberimizin devamında bulabilirsiniz...

17 TEMMUZ BİM AKTÜEL KATALOĞU İLE BU HAFTA İNDİRİME GİRECEK ÜRÜNLER
17 Temmuz BİM aktüel kataloğu
ile bu hafta indirime gelecek olan ürünleri sizler için araştırdık ve detaylı bir şekilde listeledik. Salı günü yayınlanacak olan BİM haftanın fırsatları kataloğu içerisinde bulunan indirimli ürünlerin listesi şu şekilde;

  • Cihalı Mısır cipsi 2,45 TL
  • Patlamış Mısır 1,45 TL
  • Haşhaşlı ve acı biber sesini Mısır cipsi 3,75 TL
  • Tuzsuz ayçekirdeği 2,45 TL
  • Baharatlı Mısır cipsi 2,95 TL
  • Ayçekirdeği kova 4,95 TL
  • Soğuk Kahve 3,95 TL
  • Altılı şalgam suyu 5,45 TL
  • Kavunlu gazlı içecek 0,95 TL
  • Limonlu mineralli gazlı içecek 0,95 TL
  • Limonata 1 litre 1,95 TL
  • Mandalina aromalı meyveli gazoz 3,45 TL
  • Portakal parçacıklı içecek bir litre 2,45 TL
  • Coca Cola gazlı içecek altılı 8,45 TL
  • Vişneli içecek bir litre 2,25 TL

BİM 17 Temmuz 2018 aktüel listesi bu şekilde. Güncel aktüel ürünler kataloğu hakkında bilgi almak istiyorsanız düzenli olarak haberlerimizi takip edebilir ve bütün marketlerin aktüel ürünler kataloglarından anında haberdar olabilirsiniz.

BİM 17 Temmuz 2018 aktüel BİM Aktüel 17 Temmuz kataloğu 17 Temmuz BİM aktüel ürünler 17 Temmuz BİM aktüel kataloğu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama