Ünlü Üniversitenin Yıl Sonu Partisinde Skandal! Grup İlişkiye Girip...

Dünyaca ünlü Oxford Üniversitesi öğrencilerin katıldığı yıl sonu Partisinin görüntüleri basına sızdı. Skandal partide öğrenciler grup ilişkiye girerken aynı zamanda uyuşturucu satıcılarının önünde de kuyruklar oluşturarak uyuşturucu aldı.

Ünlü Üniversitenin Yıl Sonu Partisinde Skandal! Grup İlişkiye Girip...
Ünlü Üniversitenin Yıl Sonu Partisinde Skandal! Grup İlişkiye Girip... melek eren

Dünyaca ünlü Oxford Üniversitesi öğrencilerin katıldığı yıl sonu Partisinin görüntüleri basına sızdı.  Skandal partide öğrenciler grup ilişkiye girerken aynı zamanda uyuşturucu satıcılarının önünde de kuyruklar oluşturarak uyuşturucu aldı. 

İngiltere'nin köklü üniversitelerinden biri olan Oxford'un öğrencilerinin düzenlediği yılsonu Partisi ülkeyi ayağa kaldırdı. Parça öğrenciler tarafından yarı çıplak şekilde ormanlık alanda düzenlenirken Grup cinsel ilişkiye girilir ve bol miktarda uyuşturucu kullanıldı. 

UYUŞTURUCU SATICILARININ ÖNÜNDE KUYRUK OLUŞTU
Yılsonu partisi Piers Gaveston Derneği tarafında düzenlenirken öğrenciler birbirlerinin gözleri önünde canlı cinsel ilişki şovları düzenledi.  Ayrıca bölgesinde uyuşturucu satan yer al satıcıların önünde de uzun kuyruklar oluştu. Öğrencilerden birinin ortamı cep telefonu ile kaybetmesi sonucu Pagan temalı gizli etkinlik gün yüzüne çıkarken partiye bazı kızların ise tamamen çıplak şekilde katıldıkları ve geceyi bu şekilde geçirdikleri görüldü.

Oxford Üniversitesi yıl sonu partisi son dakika parti grup ilişki skandal
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama