Böyle Vahşet Görülmedi! Tecavüz Edip Başını Kesti, Derisini Yüzdü!

Cani adam anneden red cevabı alınca küçük kız çocuğunun evden kaçırıp Akıl almaz işkenceler yaptı. Küçük kız çocuğunun başı kesilmiş cesedi yüzlerce kilometre uzaklıkta bulundu.

Böyle Vahşet Görülmedi! Tecavüz Edip Başını Kesti, Derisini Yüzdü!
Böyle Vahşet Görülmedi! Tecavüz Edip Başını Kesti, Derisini Yüzdü! melek eren

Dünya genelinde en çok cinsel saldırı olaylarının yaşandığı Hindistan'da kan donduran bir olay daha gündeme geldi. Hindistan'ın Maharashtra eyaletine bağlı Khopoli kasabasında 27 yaşındaki bir kişi bir kız çocuğu ve annesinin evine geldi. Kadın Adamı reddettiler yaşananları çevresinde bunları anlattı. Bunun üzerine çılgına dönen cani adam eve gelip 4 yaşındaki kız çocuğunu alarak kendi evine götürdü. Burada kız çocuğuna tecavüz eden cani adam mutfak bıçağı ile kurbağanın başını kesti. Küçük kız çocuğunun cesedi 300 metre uzaklıkta bulunurken Hintli yetkililer derisi yüzülen kız çocuğunun kimliğinin belirlenmesinde bir hayli zor olduğunu söyledi.
Bir polis yetkilisi Times of India'ya yaptığı Açıklamada annenin kızının kaybolduğunu fark etmesiyle korkunç gerçeğin ortaya çıktığını dile getirdi. Yerel medyada yer alan haberlerde ise camiye Adana Ömür boyu hapis cezası verildiğini belirterek 1995 yılından bu yana Hindistan'da idam cezasının sadece 5 defa uygulandığını yazdı.
Hindistan’ın Özellikle büyük şehirlerinde her gün neredeyse 2 tecavüz ve cinsel saldırı olayı gerçekleşiyor. 6 yıl önce bir üniversite öğrencisi Genç kız bindiği belediye otobüsünde toplu tecavüze uğramış ve Hayatını kaybetmişti. Hindistan'da geçen yıl ise 8 yaşında bir kız çocuğu uğradığı tecavüzün ardından öldürülmüştü.

son dakika hindistan cinsel istismar vahşet
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama