ABD'de Hayat Durdu! Kar Fırtınasından Kötü Haberler Peş Peşe Geliyor!

ABD'nin orta ve kuzey doğu eyaletlerinde kar fırtınası ve soğuk hava devam ediyor. Kara ve hava ulaşımını olumsuz etkileyen kar fırtınası nedeniyle 1 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

ABD'de Hayat Durdu! Kar Fırtınasından Kötü Haberler Peş Peşe Geliyor!
ABD'de Hayat Durdu! Kar Fırtınasından Kötü Haberler Peş Peşe Geliyor! melek eren

ABD'de uçak seferleri takip eden FlightAware şirketine göre, başta Boston Logan Havalimanı Olmak üzere olumsuz hava şartları nedeniyle ülkede 5 bine yakın en yakın uçuş iptal edildi 

HAVA VE KARA ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLENİYOR

Ayrıca Chicago New York Boston Washington arasındaki amtrak tren seferlerinin de olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği açıklandı. Ulusal hava durumu servisi tarafından yapılan açıklamada Missouri eyaletine güneydoğusunda bulunan Main eyaletinin kuzeyinde kadar 15 eyaleti kar fırtınası ve soğuk havanın etkisi altına aldığı belirtildi. Arizona Phoenix dan Kalkan ve 129 yolcusu bulunan Airlines ait bir uçak Chicago Havalimanı'na inmeye çalışırken kaygan zemin den dolayı pistten çıktı. Korkutan kaza da yapılan açıklamaya göre ölen ya da yaralanan olmadı. ABD de devam eden kar fırtınası sırasında Kansas'ta kar temizleme aracının devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybederken Missouri deki 55 no'lu otobanda 15 aracın karıştığı zincirleme kazanın yaşandığı öğrenildi.

KAR KALINLIĞI 60 CM’YE ULAŞTI

Ülkede hava durumu haberlerine göre New England eyaletinde kar kalınlığı 60 santimetreye kadar ulaşırken New York'un Kuzey kesimlerinde de 30 santimetreyi buldu. Bölgede bu akşamdan itibaren hava sıcaklığının eksi 35 dereceye kadar düşecek belirtildi.

 

ABD kar fırtınası son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama