Suudi Arabistan'dan Bomba İtiraf! Gizlemek İçin Kaşıkçı'nın Dublörünü Kullandıklarını Kabul Ettiler

AP haber ajansı tarafından geçilen son dakika haberine göre Suudi yetkililer Cemal kaşıkçı’nın kaybolduğunu gizlemek için dublör kullandıklarını kabul etti.

Suudi Arabistan'dan Bomba İtiraf! Gizlemek İçin Kaşıkçı'nın Dublörünü Kullandıklarını Kabul Ettiler
Suudi Arabistan'dan Bomba İtiraf! Gizlemek İçin Kaşıkçı'nın Dublörünü Kullandıklarını Kabul Ettiler melek eren

Cemal Kaşıkçı cinayetinde sır perdesi aralandı ya devam ediyor. Son dakika haberi olarak geçilen habere göre Associated Press (AP) haber ajansına konuşan İki Suudi yetkili Cemal Kaşıkçı cinayetinde dublör kullanıldığını kabul etti.

NEDEN DUBLÖR VARDI

AP'ye konuşan iki yetkiliye Cemal Kaşıkçı olayında neden bir adli tıp uzmanı ve bir bunların olduğu soruldu. Iki yetkili Bu soruya güvenliğe seçeneğinin kullanılacağını ve adli tıp uzmanının konsolosluktaki delilleri yok etmesi ve kaşıkçı'nın sorgulanacak süre içerisinde kaybolmasını gizlemek için dublör kullanılmasının planlandığını anlattı. Ayrıca iki Suriye yetkili kaynak basit Çin'in bağırması üzerine operasyonu şiddete dönüştüğünü söyledi.

SESSİZ TUTMAK İÇİN GÜÇ KULLANDI

Suudi Arabistan'dan Kaşıkçı için gelen ve kimliği belirlenemeyen bir kişinin Kaşıkçı sessiz tutmak amacıyla güç kullanmasının gazetecinin ölümüne sebep olduğu belirtildi. Diğer yandan Kral sayfanın sebep olan Kral Abdullah'ın Yurtdışında yaşayan Suriye muhaliflerinin ülkelerini geleceğine yönelik ulusal diyalog faaliyetlerine katılmaları için Suudi Arabistan'a getirilmesi emri üzerine bir ekibin Türkiye'ye gönderildiği belirtildi. Suriye yetkililer 15 kişilik sorgu ekibindeki 9 kişi bir Türk işbirlikçi ile birlikte cesedi sarıp konsolosluktan çıkardı.

cemal kaşıkçı cinayeti son dakika suudi yetkili dublör
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama