ŞOK Olay! Budist Rahipler Eşcinsel İlişki Partisi Düzenlendi

Tayvan'daki Chongfo Tapınağı'nda bir grup budist rahibin eşcinsel ilişki partisi düzenlediğine dair görüntüler ortaya çıktı.

ŞOK Olay! Budist Rahipler Eşcinsel İlişki Partisi Düzenlendi
ŞOK Olay! Budist Rahipler Eşcinsel İlişki Partisi Düzenlendi melek eren

Tayvan’da Budizm'in önemli temsilcilerinden biri olduğu bilinen Budist rahip Kai Hung tarafından tapınakta düzenlenen eşcinsel grup ilişki partisinin görüntüleri basına sızdı. 

GÖRÜNTÜLER MEDYAYA SIZDI

29 yaşındaki rahibin görüntülerde sık sık 'Eşimi seviyorum, eşim harika birisi'  demesi dikkat çekerken çok sayıda kişiyle cinsel birliktelik yaşadığı ve uyuşturucu madde kullandığı da görülüyor. İddiaya Görüntüler tapınakta görev yapan ve ünlü rahibin eski sevgilisi olduğu iddia edilen başka bir rahip tarafından medyaya sızdırıldı. Görevler tapınakta yaptıkları Araştırma sonucunda rahibin odasında çok sayıda uyuşturucu madde bulurken odadaki kutsal suyu kayganlaştırıcı madde ile değiştirdiği tespit edildi. Ortaya çıkan görüntüleri sahte olduğunu iddia eden Rahip Kai Hung,  böyle bir şey yapmadığını söyledi. Kai Hung, Skandal olayın ardından tutuklanırken Daha sonra 3300 dolar kefaletle serbest kaldı.

 

tayvan budizm rahip şok olay
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama