Seri Katil Her Şeyi Anlattı: 90 Kişiyi Öldürdüm

Dünya 78 yaşındaki seri katilin itirafları Ne konuşuyor. Üç kadını öldürdüğü iddiasıyla ömür boyu hapis cezası alan katil yaptığı itiraflarla FBI'ı bile şaşkınlığa uğrattı.

Seri Katil Her Şeyi Anlattı: 90 Kişiyi Öldürdüm
Seri Katil Her Şeyi Anlattı: 90 Kişiyi Öldürdüm melek eren

Amerikan federal soruşturma bürosu ülke tarihinin en büyük seri katillerinden biri olduğu iddia edilen 78 yaşındaki Samuel Little Ölmeden önce bu cinayetleri aydınlatmak istiyor. FBI ajanları zamanında Yarışıyor Çünkü adamın sağlık durumu hiç iyi değil. Şu anda Teksas'ta bir hapishanede tutuklu bulunan seri katil bu cinayetleri farklı eyaletlerde 1970 ve 2005 yılları arasında işledi. 

36 CİNAYETLE İLİŞKİLENDİRİLDİ

Şimdiye kadar seri katilin 36 cinayetle ilişkilendirildiği öğrenildi. Geçen hafta FBI tarafından yayınlanan rapora göre, Lise öğrencisi iken okuldan atıldıktan sonra Göçebe bir hayat yaşamaya başlayan seri katil ilk kez 1956 yılında tutuklandı. Uyuşturucu kadın ticareti hırsızlık ve dolandırıcılık gibi suçlardan hüküm giyen katil zanlısı daha sonra serbest kaldı. 2012 yılında ise uyuşturucu bağlantılı bir suçtan dolayı bir evsizler barınağında gözaltına alınan adamın DNA örnekleri 1980'lerde işlenen ve o zamana kadar failleri bulunamayan 3 cinayet ile eşleşti. FBI'ya göre 3 kadında dövüldükten sonra boğularak öldürüldü. Öldürülen kadınlardan birinin cesedi çöp konteynırında diğerinin cesedi apartman boşluğunda ne son kadının cesedi ise bir barajda bulundu.

MASUM OLDUĞUNU İDDİA ETTİ 

Little Kaliforniya'daki duruşmada masum olduğunu söylerken 2014te 3 ayrı Müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Daha sonra teksasın Odessa kentindeki benzer şekilde işlenen ve şimdiye kadar aydınlatılamayan bir cinayetin ardından da bu adam çıktı. Cinayetle ilgili de hakkında iddianame hazırlanan seri katil Teksas'ta şu anda bulunduğu hapishaneye nakledildi. Hapishanede kalmak isteme yani başka bir hapishaneye gönderilmek şartı ile FBI’yla konuşmayı kabul eden seri katil, Şu ana kadar 90 cinayet işlediğini söyledi.
FBI'ın Hazırladığı raporda ondan fazla eyalette işlendiği belirtilen cinayetler arasında bağlantı kurulmaya çalışıldığı belirtildi. FBI görevlileri katil zanlısı ile uzun görüşmeler yaptığını belirtirken bir FBI görevlisi yaptığı açıklamada, "Little kurbanlarını ve cinayetleri nasıl işlediğini en küçük ayrıntısına kadar hatırlıyor. Cinayetler sırasında nerede olduğunu, hangi model araba kullandığını söylüyor, öldürdüğü kadınların eşkalini çiziyor"  ifadelerini kullandı.

seri katil amerika FBI
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama