Maymun 12 Günlük Bebeği Kaçırıp Öldürdü

Hindistan’ın Uttar Pradeş eyaletinde 12 günlük bir Bebek maymun tarafından kaçırılarak öldürüldü.

Maymun 12 Günlük Bebeği Kaçırıp Öldürdü
Maymun 12 Günlük Bebeği Kaçırıp Öldürdü melek eren

Hindistan'da son dönemlerde insanlara saldırması ile gündeme gelen maymunlar bu defa bir bebeğin ölümüne neden oldu. Hindistan polisi tarafından yapılan açıklamada uttar pradeş eyaletinde ki Agra şehrinde yaşanan olayda bir maymun Eve girip annesinin emzirdiği küçük bebeği kaçırdı. Komşular annenin çığlıklarını duyarak 12 günlük bebeği kurtarmak için maymuna taş attı fakat maymun bebeğe saldırdı.

Olaydan sonra bebeğin babası yaptığı açıklamada “Evin kapısı açıktı. Eşim oğlumuzu emziriyordu. Bir maymun aniden evimize girdi ve bebeği boynundan yakaladı. Bir süre kovaladıktan sonra maymun oğlumuzu komşumuzun çatısına bıraktı. Ancak çok geçti. Arush, ağır yaralanmıştı ve nabzı atmıyordu”  ifadelerini kullandı.  Ölen bebeğin 2 yıllık evli olan çiftin ilk bebekleri olduğu öğrenildi.

BAŞKA BİR ÇOCUĞA DA SALDIRMIŞ

Olayın görgü tanıkları ise aynı maymunun bebeği kaçırmadan yaklaşık 15 dakika önce 14 yaşındaki bir kız çocuğuna daha saldırmaya çalıştığını söyledi. Polis olayla ilgili yaptığı açıklamada bebeğin kafatasında ve boynunda ciddi yaralanmalar olduğunu belirtti.

DAHA ÖNCE DE YAŞANMIŞTI

Yine Hindistan'ın orisa kentinde bir maymun nisan ayında girdiği evdeki bebeği annesinin bütün çabalarına rağmen kaçırmış bebeğin cansız bedeni ertesi gün evin arkasındaki kuyuda bulunmuştu. Hindistan'ın başkenti yeni delhi'de çok sık maymun saldırıları yaşanıyor. Verilere göre şehirde 2016 yılında 268 maymun saldırısı oldu. Hindistan hükümeti bu yıl bir karar olarak şehirdeki maymunlar da dahil olmak üzere vahşi hayvanların sayısını kontrol altına almak için kısırlaştırma operasyonu yapılmasını onayladı.

Hindistan maymun bebek maymun saldırısı son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama