İngiltere'nin Aradığı Gardiyan ve Mahkumun Türkiye'de Öpüşürken Görüldüğü İddia Edildi

İngiliz Gardiyan Kristi Davidson’un eski bir mahkumun salıverilmesinin ardından işinden istifa etmesi ülke gündemine oturdu. Gardiyan ve eski markanın Türkiye'ye tatile gelerek öpüşürken fotoğraf çektirmesi çok konuşuluyor.

İngiltere'nin Aradığı Gardiyan ve Mahkumun Türkiye'de Öpüşürken Görüldüğü İddia Edildi
İngiltere'nin Aradığı Gardiyan ve Mahkumun Türkiye'de Öpüşürken Görüldüğü İddia Edildi melek eren

İngiltere bir gardiyanın Geçtiğimiz günlerde işinden İstifa ederek eski bir mahkumla tatile çıkmasını konuşuyor. Geçtiğimiz temmuz ayında 24 yaşındaki Kristi Davidson West Lothian'daki HM Addiewell hapishanesinden ayrıldı. Kadının işi bıraktı o tarihlerde aynı hapishanede tutuklu bulunan 31 yaşındaki Jamie Bunting isimli mahkum da serbest kaldı.

TÜRKİYE’DE GÖRÜLDÜLER İDDİASI

Hapishaneden ayrıldıktan sonra Kristin ve Jamie çiftinin Türkiye'ye gelerek 2 hafta tatil yaptıkları ve burada samimi fotoğraflar çektikleri iddia edildi. Bir kaynak Sun gazetesine yaptığı açıklamada,  "Açıkça görülüyor ki onlar beraberler. Bu kadar hızlı bir şekilde bir araya gelmeleri Kristin'in hapishanede çalıştığı sırada bir şeyler olduğunu gösteriyor. Gardiyanlık işini Jamie'nin serbest kalması sırasında ya da o günler içerisinde bıraktı ve sonrasında tatilde görüldüler. Hatta Kristin'in WhatsApp profilinde onunla öpüşürken fotoğrafı var. Nasıl bu kadar aptal olabilir. Komik olduğunu ve herhangi bir soruşturmadan kaçtığını düşünüyor gibi görünüyor. Hapishanedeki bazı insanlar onunla konuşmayı bıraktı" diye konuştu.  

ingiliz gardiyan mahkum türkiye tatil son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama