Bomba Haber! Kızıl Ajan Meğer Trump'un En Yakını ile Aşk Yaşamış

Geçtiğimiz haftalarda ABD'de Rusya adına ajanlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Maria Butina'nın trump'ın yakınlarına kadar yaklaştığı ve yakın adamlarından biri ile aşk yaşadığı öğrenildi.

Bomba Haber! Kızıl Ajan Meğer Trump'un En Yakını ile Aşk Yaşamış
Bomba Haber! Kızıl Ajan Meğer Trump'un En Yakını ile Aşk Yaşamış melek eren

Geçtiğimiz haftalarda ABD'de Rusya adına ajanlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Maria Butina'nın  trump'ın yakınlarına kadar yaklaştığı ve yakın adamlarından biri ile aşk yaşadığı öğrenildi.

Washington Post, gazetesinde yer alan habere göre yapılan araştırmalar sonucunda kızın ajanın Trump’a daha yakın olduğu ve danışmanlarından biriyle aşk yaşadığı belirtildi.

RUSYA’NIN SEÇİMLERE MÜDAHALE EDİP ETMEDİĞİ HALA TARTIŞILIYOR
ABD'de 2016 yılı seçimlerinde Trump Zaferini ilan etmiş ve o günden bu yana Rusya'nın seçimlere müdahale edip etmediği tartışma konusu olmuştu. Washington da geçtiğimiz haftalarda Rusya adına ajanlık yaptığı iddia edilen Rus Maria Butina gözaltına alınmıştı. Bugün ise Rus Ajan hakkında şok bir iddia gündeme geldi.

TRUMP’UN DANIŞMANIYLA AŞK YAŞAMIŞ
Yapılan araştırmalar sonucunda Rus ajanı olduğu iddia edilen kadının Trump’a en yakın kişilerle görüştü ortaya çıktı.  Hatta Rus ajanın 2016'daki seçimlerde Trump'ın kampanyasının yöneten isimlerden olan J.D. Gordon ile birlikte olduğu iddia ediliyor.

 

Kızıl Ajan abd trump Maria Butina ilişki rus ajanı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama