ABD'nin yemen'de savaşan Suriye uçaklarına yakıt vermeyeceği iddia edildi.

ABD'nin Yemen’de savaşan Suriye uçaklarına yakıt vermeyeceği iddia edildi.

ABD'nin yemen'de savaşan Suriye uçaklarına yakıt vermeyeceği iddia edildi.
ABD'nin yemen'de savaşan Suriye uçaklarına yakıt vermeyeceği iddia edildi. melek eren

ABD savunma Bakanlığı'nın yemen'de Savaşa giden Suudi Arabistan savaş uçaklarının bazılarının yakıtlarını karşılamaya durdurmayı Planladığı iddia ediliyor. Amerikan medyasında yer alan habere göre adının açıklanmasını istemeyen üst düzey bir yetkili pentagon'da son karar alma sürecinin devam ettiğini söyledi.
Konu hakkında son kararın ne zaman alınacağı ve kongrenin ne zaman bilgilendirileceğini Henüz belli olmadığı belirtilen haberde ABD nin Suudi Arabistan'a yönelik diğer askeri yardımlarının ise süreceği belirtildi.

"ABD YEMEN KONUSUNDA MEŞRUİYET ARIYOR"

ABD'nin yerel basınında yer alan haberlerde yemen'de çok sayıda sivilin hayatını kaybetmesine neden olan hava saldırılarına karşı uzun süredir ABD'nin kayıtsız kaldı ve Bu son kararım kamuoyunda nasıl bir tepkiyle karşılaşacağının ise belirsiz olduğu belirtildi. Cemal Kaşıkçı cinayetinin bütün dünyada Yankı uyandırmasının ardından eleştiri oklarını toplayan ABD'nin Yemen konusunda meşruiyet arayışında olduğu ve bu adamla birlikte Suudi Arabistan'ın saldırılarına karşı yemen'de Tedbir aldığını söyleme imkanı bulacağını iddia edildi.

 

ABD suudi arabistan yemen son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama