Mavi Berelilerden Teröristlere Ağır Darbe

Komando birlikleri tarafından Irak'ın kuzeyi Hakurk bölgesinde düzenlenen terör operasyonunda teröristler tarafından yoğun şekilde kullanıldığı belirlenen sığınaklar kullanılmaz hale getirildi.

Mavi Berelilerden Teröristlere Ağır Darbe
Mavi Berelilerden Teröristlere Ağır Darbe melek eren

Alınan bilgiye göre Irak'ın kuzeyinde bulunan Hakurk Bölgesi'nde teröristler tarafından yoğun olarak kullanıldığı belirlenen sığınağı komando birlikleri tarafından operasyon düzenlendi. Komando birlikleri sığınak ve içerisinde bulunan Lojistik malzemeleri imha etti.
Komando Birlikleri'nin operasyon sırasında çektikleri videoda sığınağın metrelerce uzunlukta olduğu ve girişinin Şelale ile perdelendiği görünüyor. Sığınağın içerisinde Teröristlerin bütün barınma ihtiyaçlarını karşılayabilecek malzemelerin bulunduğu görülüyor. 
Video daha Odaların yanı sıra sığınak içerisinde mutfak ve tuvaletinde olduğu görülürken teröristler tarafından fırın yatak Ocak gibi eşyalarla donatıldığı görüntülere yansıyor. 
Sığınak aynı zamanda içerisinden geçen dere sayesinde caydırıcı kamuflaja sahip görünüyor. Teröristler fırının içerisine su Isıtma Sistemi bile kurmuşlar.

son dakika kuzey ırak komandolar operasyon son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama