Gördüğü Manzara Karşısında Sinir Krizi Geçirdi

İstanbul'da 20 yıl önce ayrıldığı Ebru C. ile 3 yıldır birlikte yaşayan Yavuz P., Yaşadıkları tartışma sonrası annesinin yanına giden Ebru C.'nin evini kundakladı. Kadın yanan evini gördükten sonra baygınlık geçirirken annesi Gözyaşları içinde, "Kızımın evini yaktı." diyerek feryat etti. Kaçan Eski koca polis tarafından aranıyor.

Gördüğü Manzara Karşısında Sinir Krizi Geçirdi
Gördüğü Manzara Karşısında Sinir Krizi Geçirdi melek eren

İstanbul Maltepe Fındıklı Mahallesi Fırat Sokak 142 numarada Dün saat 14.30 sularında meydana gelen olayda bru C. şiddetli geçimsizlik yüzünden 20 yıl önce boşandığı eşi Yavuz P. ile 3 yıl önce yeniden birlikte yaşamaya başladı. İki çocuk annesi kadın ve eşi arasında yeniden tartışma ve kavgalar başladı. Eski kocası ile Bir daha görüşmek istemediğini söyleyen kadın annesinin evine döndü. Onun üzerine Yavuz P.  Kadının evine ateşe verdi. Komşular adamın evden kaçtığını ve Dumanlar yükseldiğini görünce polis ekiplerine haber verdi. İtfaiye ve polis ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek yangına müdahale etti. Itfaiyenin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürülürken yangın nedeniyle binada yaşayanlarda dışarıya çıkarıldı.

KIZIMIN EVİNİ YAKTI

Nazife C. Kızının evinde yangın çıktığını öğrenince hemen olay yerine geldi. 
Gözyaşlarına boğulan anne “Kızımın evini yaktı." diyerek feryat etti. Çevrede bulunan vatandaşlar gözyaşlarına boğulan iki kadını teselli etmeye çalıştı. Olayı anlatan Nazife C. "Damat yakmış kızımın evini. Kızımla daha önceden boşanmışlardı. Damat ayrılmak istemiyordu. Kızım da birleşmek istemiyordu. Biz de anahtarı verdik evdeki 'eşyaları al' diye. Evdeydi o yakmış evi kaçmış. Kızım bende kalıyordu. Şiddetli geçimsizlik vardı, Kızımı dövüyordu. Çalışmıyordu.“ diye konuştu.

 

son dakika istanbul kundaklama
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama