Kanser Hastası Yaşlı Adam, Felçli Karısını Hastaneye El Arabasıyla Götürüyor

Kayseri’de yürekleri burkan olay! Kayseri’nin Bünyan İlçesi’nde yaşayan ve kanser hastası olan 62 yaşındaki yaşlı adam, felç olan karısını maddi imkansızlıklardan dolayı el arabası ile hastaneye götürüyor. İşte detaylar…

Kanser Hastası Yaşlı Adam, Felçli Karısını Hastaneye  El Arabasıyla Götürüyor
Kanser Hastası Yaşlı Adam, Felçli Karısını Hastaneye  El Arabasıyla Götürüyor Hasan Vural Topbaş

Kayseri’de yürekleri burkan olay! Kayseri’nin Bünyan İlçesi’nde yaşayan ve kanser hastası olan 62 yaşındaki yaşlı adam, felç olan karısını maddi imkansızlıklardan dolayı el arabası ile hastaneye götürüyor. İşte detaylar…

Kayseri’de yürek burkan olay! Kayseri’nin Bünyan İlçesi’nde yaşayan 62 yaşındaki Mehmet Cesaret, 15 yıldır gırtlak kanseri ile mücadele ediyor. Yaşlı adamın kendi hastalığının yanı sıra 53 yaşındaki eşi de bayramdan önce bir rahatsızlık geçirdi ve felç oldu. 4 çocuk babası olan Mehmet Cesaret, zaman zaman hastaneye kontrollere gitmesi gereken eşini ise maddi imkanları olmadığı için el arabasıyla götürüyor. Maddi imkanları el vermediği için her seferinde eşini el arabasıyla hastaneye götürdüğünü söyleyen Cesaret, bu konuda ise yetkililerden yardım istedi. 62 yaşındaki yaşlı adam,  “Ben yıllardır gırtlak kanseri ile mücadele ediyorum. Ancak bayramdan önce eşimde kötüleşti ve şu an felç, yürüyemiyor. Kendi işini yapamıyor. Hastanede fizik tedavi görmesi de şart, ama bizim aracımız yok, maddi imkanımız yok. Bu nedenle eşimi el arabası ile zaman zaman hastaneye götürüyorum, getiriyorum. İlçedeki hastane ile yaşadığımız mahalle arasındaki mesafe 4 km. Kent merkezine gidince bu çilemiz daha da artıyor” dedi.

BAZEN SIRTIMDA GÖTÜRÜYORUM 

Eşini zaman zaman el arabası ile zaman zaman da sırtında hastaneye götürdüğünü söyleyen Cesaret, “Bazen ben bazen de evli olan çocuklarım yanımıza geliyor ve eşimi Kayseri merkezde hastaneye götürüyoruz. Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde de tedavi süreci devam ediyor. Buradan minibüse biniyoruz, merkezde indikten sonra da yeniden kimi zaman sırtımda kimi zaman el arabasında eşimi hastaneye götürmeye çalışıyorum. Ben de zorlanıyorum, sıkıntı yaşıyorum. Çocuklarım da evliler, işleri var, onlar da kendi hallerinde hayatla mücadele ediyorlar ve her zaman gelemiyorlar. Karı-koca gerçekten zor günler geçiriyoruz. Maddi sıkıntılarımız da var. Yetkililerden yardım bekliyoruz. Bunun yanında eşimin yatılı olarak fizik tedavi görmesi gerekiyor, ancak hastaneye başvurduk ve bize yer olmadığını belirtiler. Şimdi de yer açılmasını bekliyoruz.” dedi.

Yetkililerin kendilerine yardım etmesini isteyen Cesaret, “Her zaman hasta nakil ambulansını bulamıyoruz. Yetkililerden kalıcı çözüm istiyoruz. İhtiyacımız olmasa bu talepte bulunmayız” ifadelerini kullandı.

 

Kayseri haberleri Kayseri haber haberler Bünyan fizik tedavi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama