Uzmanlar Uyardı! Yarın Çok Kötü Bir Gün Olacak Dikkatli Olun

Uzmanlar ay tutulması konusunda uyardı. Uzmanlara göre o yıl içerisinde meydana gelecek olan olayların genel kalitesini tutulmalar belirliyor. Ayrıca ay tutulmaları ay düğümleri İle bağlantılı olduklarından dolayı kadersel gelişmeleri de işaret ediyor.

Uzmanlar Uyardı! Yarın Çok Kötü Bir Gün Olacak Dikkatli Olun
Uzmanlar Uyardı! Yarın Çok Kötü Bir Gün Olacak Dikkatli Olun melek eren

Uzmanlar ay tutulması konusunda uyardı. Uzmanlara göre o yıl içerisinde meydana gelecek olan olayların genel kalitesini tutulmalar belirliyor.  Ayrıca ay tutulmaları ay düğümleri İle bağlantılı olduklarından dolayı kadersel gelişmeleri de işaret ediyor.

Tutulmanın kaç dakika sürdüğü ve niteliği tutulmanın etki süresini belirliyor.  Ayrıca tutulmanın hangi burçlar üzerinde etkili olduğu da kadersel değişimlere işaret ediyor.  Ay ya da Güneş tutulmaları en güçlü etkilerini gerçekleştiği günü itibariyle bir ay içerisinde ortaya koyuyor. 

AĞUSTOS SONUNA KADAR TUTULMA ETKİSİ DEVAM EDECEK
Uzmanlara göre tutulmanın etkisi Ağustos sonuna kadar sürecek.  Özellikle Mart ayında gerçekleşen ve süper ay tutulması olarak anılan Dünya'ya en yakın mesafede gerçekleşen tutulma Ağustos ortalarına kadar etkili olmayı sürdürecek. 

AY TUTULMASI NASIL GERÇEKLEŞİR?
Tam olarak ilk gerçekleştiren ay tutulması sırasında küçük bir ışık kırılması oyunu meydana gelir ve ayın çevresinde kırmızı bir Hare belirdiği görülür.  Aslında Kanlı ay tutulması denen olay budur.  Mavi Ay tutulması da herkes tarafından çok merak edilen bir durumdur.  Burada insanlara en çok ayın renginin mavi olup olmadığını merak eder.  Ayın renginin mavi olması gibi bir durum söz konusu değildir.  Mavi ay,  aynı ayın içerisinde 2 defa Dolunay olmasına denir.

Ay tutulması güneş tutulması tutulma son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama