Uçakta Teknik Arıza Meydana Gedi, Pilot Yolculara “Dua Edin” Anonsu Yaptı

Havada Panik filminin bir benzeri gerçek hayatta yaşandı. Kuala Lumpur-Perth seferini yapan AirAsia uçağında havada teknik arıza meydana geldi. Yolcular büyük panik yaşarken, pilot tarafından yapılan “Lütfen dua edin” anonsu, korku ve paniği daha da arttırdı.

Uçakta Teknik Arıza Meydana Gedi, Pilot Yolculara “Dua Edin” Anonsu Yaptı
Uçakta Teknik Arıza Meydana Gedi, Pilot Yolculara “Dua Edin” Anonsu Yaptı melek eren

Havada Panik filminin bir benzeri gerçek hayatta yaşandı. Kuala Lumpur-Perth seferini yapan AirAsia uçağında havada teknik arıza meydana geldi. Yolcular büyük panik yaşarken, pilot tarafından yapılan “Lütfen dua edin” anonsu,  korku ve paniği daha da arttırdı. 

AirAsia Havayollarının Avustralya'nın Perth kentinden Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'a giden uçağında büyük panik yaşandı. Havada yaşanan teknik arıza nedeniyle kalkış yaptığı Perth'e geri dönen uçakta bulunan yolcuların yürekleri ağzına geldi. 

ÖNCE PATLAMA SESİ GELDİ, SONRA SALLANMAYA BAŞADI
Korku dolu anlar yaşayan yolcular, uçakta önce bir patlama sesi duyulduğunu, ardından da sallanmaya başladıklarını anlattı. Bazı yolcular yaladıkları korku dolu anların videosunu Instagram hesabından paylaşırken, altına "Öleceğimi düşündüm" notunu düştü. 

PİLOTUN "DUA EDİN" ANONSU DAHA DA KORKUTTU
Görgü tanıklarından bir tanesi gazetecilere yaptığı açıklamada, "Kabin ekibinin tepkilerine bakarak durumun gerçekten kötü olduğunu anlayabilirdiniz. Pilot bir anons yaptı ve 'Umuyorum, hepiniz dua ediyorsunuzdur. Ben de eve güvenle geri dönmek için dua ediyorum' dedi. Gerçekten dehşet vericiydi" dedi. Yaşanan olayın ardından bir açıklama yapan AirAsia, 359 yolcusu bulunan uçakta teknik bir arıza meydana geldiğini doğruladı. 

 

AirAsia uçağı teknik arıza panik korku
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama