Türk İş Adam İsyan Etti! Fotoğraflarını Kullanıp Yabancı Kadınları Kandırdılar

Antalyalı 45 yaşındaki işadamı Atıl Pekşen sosyal medya hesabından alınan fotoğrafların kullanılarak yabancı uyruklu kadınların dolandırıldığını söyledi. Bir kişi iş adamının fotoğraflarını kullanarak 'Alexander Gotze Muller' ismiyle sahte bir profili açtı ve ABD’li kadınları kendisine aşık ettikten sonra dolandırdı. Kendisine sosyal medya üzerinden ulaşan 5 kadını birbiri ile tanıştıran Pekşen kadınların ülkelerinde kendilerini dolandıran kişilerden şikayetçi olmalarını sağladı.

Türk İş Adam İsyan Etti! Fotoğraflarını Kullanıp Yabancı Kadınları Kandırdılar
Türk İş Adam İsyan Etti! Fotoğraflarını Kullanıp Yabancı Kadınları Kandırdılar melek eren

Antalya organize sanayi bölgesinde bulunan bir temizlik ürünleri Fabrikası'nın sahibi olan Atıl Pekşen sosyal medya hesaplarında ki fotoğraflarını kopyalayarak 'Alexander Gotze Muller' adıyla  sahte profil açan ve ABD'de 5 kadını kandırıp paralarını alan kişi nedeniyle zor durumda kaldı. Hem senin hem Türkiye'de hem yurtdışında ki iktidarda çektirdiği fotoğrafları çalan kişi özellikle ABD'de ki kadınlarla arkadaşlık kurdu ve uzun sohbetler sonucu kendisine Aşık ederek Çeşitli bahanelerle para istedi. Iş adamı Atıl Pekşen ABD'de kadınlardan 5’inin dolandırıldıktan Sonra kendisine sosyal medya üzerinden ulaştığını söyledi. kendisine ulaşan 5 kadını sosyal medya üzerinden tanıştıran pekşan ülkelerinde şikayetçi olmaları sağla. 

“SEN NE ADİ ADAMSIN” DİYE BANA YAZIYORLAR

Pekşen yaşadığı talihsiz olayla ilgili olarak sosyal medyadan daha önce paylaşımda bulundu ve sahte profilim fotoğraflarını yayınlayarak, "İşte benim fotoğraflarımla zamparalık yapan soytarı. Facebook'ta, Tinder'da kadınları kafalayan, onlardan para koparan, kalplerini çalan, iş buluşmaya geldi mi ortadan kaybolan bu şarlatan hakkında şikayet duymaktan bıktım. Bu adamı bulamayan herkes 'Sen ne adi adamsın' diye Instagram'dan bana yazıyor. Kimseyi 'O ben değilim' diye inandıramıyorum. Sosyal medya hesaplarımızın nasıl kötüye kullanılabileceği konusunda bir örnek"  ifadelerini kullandı.

ABD'Lİ KADININ MESAJINI PAYLAŞTI

ABD'nin San Francisco kentinde yaşayan Marcela Escamilla adlı kadının kendisine attığı mesajı da sosyal medya hesabından paylaşan Pekşen, Mayıs ayından beri kendisine bu tür mesajlar geldi yine Bir süre sonra da para talep edildiğini söyledi.

KADINLARDAN BİRİ, 16 BİN DOLAR GÖNDERMİŞ

Son olarak dolandırılan kadınları buluşturmaya çalıştığını söyleyen Pekşen, Kadınlardan ikisinin ABD'de bir araya gelerek hem polis hem de yetmiyor ya konuya ilişkin bilgi verdiğini ve şikayetçi olduklarını anlattı. Pekşen, "5 kadından 2'sini buluşturabildim. 1'ini 16 bin dolar dolandırmış, diğerinden para istemiş, 'Göndermedim' diyor ama gönderip göndermediğini bilmiyorum. Benim fotoğraflarımla ABD'li bir kadınla yazışıyor, kendine zamanla aşık ediyor, adamın adı belki gerçekten 'Alexander Muller' veya kim bilir kim. Fotoğraflar benim sadece. Kadınlardan 'Zor durumdayım', 'ABD'ye geleceğim', 'Vize alacağım' gibi gerekçelerle para istiyormuş" dedi.

 

abd türk iş adamı açıklama son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama