Terör Örgütü PKK/YPG’den Afrin'de Kan Donduran İnfaz

Afrin, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin düzenlediği başarılı operasyonların ardından terör örgütü PKK ve örgütünün Suriye uzantısı YPG’nin elinden alınmıştı. Bir yandan normalleşme süreci devam ederken terör örgütü ile kentte istikrarsızlık ortamı oluşturmaya çalışıyor. Terör örgütünün kendisinin meclis üyesi Ekaç Hacı Ahmet Ali’yi dün kaçırdığı ve öldürdüğü öğrenildi.

Terör Örgütü PKK/YPG’den Afrin'de Kan Donduran İnfaz
Terör Örgütü PKK/YPG’den Afrin'de Kan Donduran İnfaz melek eren

Afrin, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin düzenlediği başarılı operasyonların ardından terör örgütü PKK ve örgütünün Suriye uzantısı YPG’nin elinden alınmıştı.  Bir yandan normalleşme süreci devam ederken terör örgütü ile kentte istikrarsızlık ortamı oluşturmaya çalışıyor. Terör örgütünün kendisinin meclis üyesi Ekaç Hacı Ahmet Ali’yi dün kaçırdığı ve öldürdüğü öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta terör örgütü Akdeniz Kent merkezine bombalı araç sokma girişiminde bulundu Sancaklı girişim,  TSK ve MİT’in düzenlediği özel operasyonlar sonucu engellenmişti. Bu girişimden sonuç alamayan terör örgütü bu defa da kentin sivil yönetim ve yöneticilerini tehdit etmeye başladı.

"ZEYTİN GAZABI" ADINDAKİ SİLAHLI GRUBU KURDULAR
Terör örgütü PKK kentteki sivil yönetimi istikrarsızlaştırmak için harekete geçti. Afrinde huzuru kaçırmak isteyen teröristler kentte suikastlar düzenlemeye başladı. Bu suikastler için ise YPG’ye bağlı "Zeytin Gazabı" adındaki silahlı grup kuruldu. Daha önce kendi içerisinde kalan hücrelerden destek alan ve kente sızmaya çalışan bu grubun şu ana kadar 18 sızma girişiminin yerel ve teknik istihbarat desteğiyle önlendiği öğrenildi. 

KENT MECLİS ÜYESİNİ İNFAZ ETTİLER
Bugün sabah saatlerinde ise evinden Afrin Dersivane köyüne doğru hareket eden Afrin kent meclisi üyesi Ekaş Hacı Ahmet Ali’yi seyir halindeyken kaçıran Grup infaz etti. Bölgedeki kaynaklardan alınan bilgilere göre terör örgütünün infaz görüntülerini bölgede korku yaratmak üzere terör örgütü DEAŞ’IN kullandığı yöntem olan 'infazın sosyal medya da görüntülerinin yayınlanması' yönetimine başvurduğu öğrenildi. Ayrıca infaz edilen sivil yöneticiler Terör Örgütü tarafından ajanlık yapmakla suçlanıyor.

 

afrin terör örgütü grup infaz PKK suriye son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama