Tam 600 Adet Saçma! Hepsi Vücudunda Kalacak, Onlarla Yaşamak Zorunda

Antalya'da gittiği bir eğlence merkezine pompalı tüfekle ateş açılması sonucu yaralanan hemşire Sibel Aktaş’ın hayatı bir günde değişti. Genç kadın vücuduna isabet eden 600 saçma ile yaşamak zorunda kaldı ve şu anda Yatağa bağımlı.

Tam 600 Adet Saçma! Hepsi Vücudunda Kalacak, Onlarla Yaşamak Zorunda
Tam 600 Adet Saçma! Hepsi Vücudunda Kalacak, Onlarla Yaşamak Zorunda melek eren

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi Tekelioğlu Caddesinde bulunan bir eğlence merkezinde 15 Temmuz günü laf atma meselesi yüzünden iki grup arasında tartışma başladı. Büyüyen tartışma sonucu eğlence merkezinden çıkarılan 4 kişi otomobille uzaklaştı. Daha sonra yeniden gelen dört kişi eğlence merkezine av tüfeği ile otomobilden ateş açtı. Bu sırada işleri kapısında görevli olan O.A., G.G. ve müşteri olarak bulunan Sibel Aktaş,  vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralandı. Kaçan şüpheliler kısa süre sonra yakalandı fakat yaralıların Hayati tehlikelerinin bulunmaması nedeniyle serbest kaldı.

Olay günü büyük bir dehşet yaşayan 42 yaşındaki hemşire Sibel Aktaş 14 Temmuz akşamı kız arkadaşları ile eğlence kulübüne gittiklerini ilerleyen saatlerde eve gitmek üzere kapı önüne çıktıkları sırada silahlı saldırının olduğunu anlattı. Aktaş yaptığı açıklamada, “Valeden taksi rica ettik, taksi gelmeden silah sesleri duymaya başladık. O sırada kapı önü kalabalıktı. Silah seslerini duyunca döndüğümü hatırlıyorum, o andan sonrasını hatırlamıyorum"  ifadelerini kullandı.

VÜCUDUNDA 600 SAÇMA İLE YAŞAYACAK

Genç kadın olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yakında özel bir hastaneye götürüldüğünü ve hastaneye ulaştığında kendine geldiğini belirterek, "Tek hatırladığım, benimle ilgilenenlere, 'Yaşayacak mıyım' diye sürekli soruyordum. Çünkü o anda vurulduğumu biliyordum. Vücudumda yüzeysel saçmalar olduğu, ayakta tedavi edilebileceğim söylendi. 2 saat sonra da taburcu edildim. Fakat o günden bu yana ben hala yatarak tedavi görüyorum. Nedeni ise vücudumda çok sayıda saçma olması. Aynı zamanda siyatik sinirlerim zarar görmüş. Yürümekte güçlük çekiyorum. Siyatik siniri 1 yıldan önce iyileşmezmiş. Başımda iki tane, sağ bacağımda 500'e yakın saçma var. Sol bacağımda ise 80 saçma olduğu tespit edildi. Sırtımdakilerle vücudumda 600'e yakın saçma var. Bu saçmalar alınamazmış, hepsi vücudumda kalacakmış. Saçmaların vücudumda kalmasından dolayı sürekli doktorların muayenesi ve gözetimi altında olmak zorundayım. Vücudumdaki saçmalar nedeniyle sürekli kurşun düzeyinin kontrol edilmesi gerekiyor. Doktorlar saçmaların yer değiştirebileceğini söylüyor. Hayatım boyunca sürekli kontrollerim olacak. Bu olay nedeniyle hayatım çok zor hale geldi, çalışamıyorum. Artık anneme muhtaç yaşıyorum."  ifadelerini kullandı.

antalya hemşire gece kulübü eğlence son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama