Taksim Meydanı'nda Hanutçuların Müşteri Kavgası

İstanbul Taksim Meydanı'na Mesken tutan hanutçular müşteri kavgasına tutuştu. Taksim Meydanı'nın ortasında tekme tokat kavga eden hanutçuları çevik kuvvet polisi güçlükle ayırdı. Kavga sonrası Taraflar birbirinden şikayetçi olmazken yaşanan arbede dakikaları kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Taksim Meydanı'nda Hanutçuların Müşteri Kavgası
Taksim Meydanı'nda Hanutçuların Müşteri Kavgası melek eren

İstanbul'da yerli ve yabancı turistlerin En çok ziyaret ettikleri yerlerden biri olan Taksim Meydanı önceki gün hanutçuların tekme tokat kavgasına sahne oldu. Hanutçular Taksim Meydanı'nda gelen turist kafilelelerini kendi dükkanlarına götürerek komisyon almak isterken aralarında tartışma başladı.  önce sözlü olarak başlayan tartışma kısa süre içerisinde tekme tokat kavgaya dönüşünce taraflar adeta Meydan muharebesini tutuştu. Kavgaya Taksim Meydanı'nda görevli olan çevik kuvvet polisi müdahale etti.

TARAFLAR BİRBİRİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Uzun süre taraflar arasında tansiyon düşmezken, Çevik Kuvvet polisleri tarafları güçlükle sakinleştirdi. Daha sonra olay yerine gelen Güven Timleri ekipleri taraflara önce kimlik taramasından geçirdi Daha sonra da kavga ile ilgili bilgi aldı. Tekme tokat Taksim Meydanı'nda birbirine giren her iki tarafta birbirinden şikayetçi olmadı. Diğer yandan Taksim Meydanı'nda müsteri kavgasını güvenlik kameralarına saniye saniye kaydetti.  

 

istanbul hanutçular taksim meydanı kavga
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama