Şule Çet olayında flaş gelişme! Olayın Seyrini Değiştirecek Yeni deliller ortaya çıktı!

Şule Çet, 29 Mayıs 2018 tarihinde Ankara'da bir plazanın 20. katından şüpheli bir şekilde düşerek Hayatını kaybetmişti. 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Genç kızın ölümü ile ilgili soruşturma dosyasına olayın seyrini değiştirecek çok önemli belgeler girdi.

Şule Çet olayında flaş gelişme! Olayın Seyrini Değiştirecek Yeni deliller ortaya çıktı!
Şule Çet olayında flaş gelişme! Olayın Seyrini Değiştirecek Yeni deliller ortaya çıktı! melek eren

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre hala tutuklu bulunan şüpheliler Çet’in patronu Çağatay Aksu ve arkadaşı Berk Akand’a ait telefonların HTS kayıtları ortaya çıktı. Akand’ın Kayıtlarda gece saat 02.39’da kız arkadaşı P.T.’ye, “Çok kötü şeyler oldu. Lütfen telefonu aç bana geri dön”  şeklinde mesaj attığı görüldü. 

"TÜM ISRARLARA RAĞMEN GİTMEDİM"

Ayrıca Aksu ve Akand’ın, Çet’in ölümünün hemen ardından yurtdışına kaçmak için bir havayolu şirketine 10 Kez aradıkları da tespit edildi. Savcılığa tanık olarak ifade veren P.T.’nin, Akand’ın, Çet’in öldüğü günün akşamından başlayarak Sürekli kendisini aradığını belirterek, “Taciz derecesine varacak şekilde sürekli beni arayarak plazaya gitmemi istedi. Şule’nin de yanlarında olduğunu söyledi. Tüm ısrarlara rağmen gitmedim”  ifadelerini kullandı. 

ÖLDÜRÜLÜP AŞAĞIYA ATILMA İHTİMALİ GÜÇLENDİ

Ortaya çıkan yeni delillere göre Şule Çet’in aşağıya düşmeden önce öldürüldüğü ve yapılan telefon görüşmelerinden sonra aşağıya atıldığı ihtimali güçlendi.

Şule çet son daka yeni deliller
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama