Sosyal Medyada Erkek Çocuklarına İstismarda Bulunan Tutuklu Youtuber Hakkında İstenen Ceza Belli Oldu

Sosyal medya üzerinden takipçi kazanmak için her yolu deneyen ve Ekim ayında tutuklanan ‘Gagabulut’ lakaplı Bulut Altuğ hakkında iddianame hazırlandı. Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede Altuğ'un 6 aydan 15 yıla kadar hapis cezası istendi.

Sosyal Medyada Erkek Çocuklarına İstismarda Bulunan Tutuklu Youtuber Hakkında İstenen Ceza Belli Oldu
Sosyal Medyada Erkek Çocuklarına İstismarda Bulunan Tutuklu Youtuber Hakkında İstenen Ceza Belli Oldu melek eren

İzmir'de para karşılığında çocukların istismar görüntülerini çeken ve sosyal medya hesabında paylaşarak Takipçi ve para kazanmak isteyen  'Gagabulut' lakaplı Bulut Altuğ ile ilgili Savcılık tarafından hazırlanan iddianame kabul edildi. Özellikle 15 yaş altındaki çocuklara Alsancak 1. Kordon da genel ahlaka aykırı davranışlar yaptıran 6 için 6 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istendi. Aynı zamanda bu sırada kameramanlık yapan tutuksuz sanık Bilgehan B. için de 3 aydan 8 yıla kadar hapis cezası istendi.

İKİ AYDIR TUTUKLUYDU

Geçtiğimiz 15 Ekim tarihinde kamuoyundan gelen tepkiler üzerine videosunu çekip yayınladığı küçük yaştaki C.S.S. ile K.Y'nin ailesinin şikayeti üzerine İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Harekete geçmiş ve Gaga Bulut lakaplı ahlaksız sosyal medya fenomeni Bulut Altuğ gözaltına almıştı. Cezaevindeki aydır tutuklu bulunan Altuğ ile ilgili iddianamenin detayları Ortaya çıktı.

ÇOCUKLARI KULLANDI

Hazırlanan iddianamede Aydın Sökeli olan bulut Altuğ senaryolaştırmak YouTube'da yayınladığı 18 dakikalık görüntülerini inceledi eklendiğinde 15 yaş altı ya da 15-18 yaş aralığında olduğu belirlenen mağdurlara para karşılığı çeşitli görevler verdiği mağdurları sarkıntılık suretiyle cinsel istismarda bulunma suçu işlediğine dikkat çekildi. Yazıları sözleri basın ve yayın yoluyla yayınlayan müstehcen görüntüleri sosyal medyada paylaşan Altuğ hakkında ve görüntülerin üretiminde kutucukları kullandığının tespit edildiği kameraman Fatih Bilgehan’nin de yardım eden sıfatı ile sorumluluğunun bulunduğu vurgulandı.

 

izmir sosyal medya fenomeni çocuğa cinsel istismar gagabulut bulut altuğ
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama