Sosyal Medya Bunu Konuşuyor! Otobüs Şoförünün Kendisine Çarpan Gence Şefkati

Halkalı'da motosikletli bir genç trafikte seyir halindeyken Belediye otobüsüne çarparak yere düştü. Genç kazadan yara almadan kurtularak motosikletle yeniden binde. Bu sırada otobüs şoförü koşarak gencin yanına geldi ve "Bizi çok korkuttun” diyerek başını okşadı Daha sonra da sarıldı.

Sosyal Medya Bunu Konuşuyor! Otobüs Şoförünün Kendisine Çarpan Gence Şefkati
Sosyal Medya Bunu Konuşuyor! Otobüs Şoförünün Kendisine Çarpan Gence Şefkati melek eren

İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da trafikte Motosiklet ile seyir halinde olan bir genç önünde giden özel halk otobüsüne arkadan çarparak yere düştü. Motosikletli genç kazada yara almadan kurtulurken yeniden motosikletine binerek gitmek istedi. Fakat bu sırada özel halk otobüsünün şoförü aracından inerek koşarak gelirim yanına gitti. Şoför motosikletli Gence “Bir şeyin var mı?“ diye sorduğu genç, “Yok bir şeyim ağabey, eyvallah devam et. Millete panik yaptırma. Kusura bakma motosiklet dönmedi”  yanıtını verdi.

KOŞARAK GELDİ ÖNCE BAŞINI OKŞADI SONRA SARILDI

Otobüs şoförü gencin Bu sözlerine rağmen rahat etmedi Ve “Ödümüzü kopardın ya. Motosiklete bir baktır, kendin de muhakkak hastaneye git”  ifadelerini kullandı. Bu sırada başka bir motosiklette gelince sorusu üzerine otobüs şoförü, “Motosiklet aracıma çarptı da, ben de baktım bir şey oldu sandım ama yokmuş. İyiyiz” dedi.

istanbul halkalı motosikletli genç otobüs şoförü
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama