Son Dakika! Yeni İstanbul Havalimanı'nda İlk Uçuş 11.30'da Başlıyor

İstanbul yeni havalimanında Türk Hava Yolları'nın İstanbul - Ankara seferi ile ilk ticari uçuş bugün saat 11.30 da yapılacak. Yolcular ilk uçuşa tanıklık etmek için bugün sabah erken saatlerde Havalimanı'na ulaştı.

Son Dakika! Yeni İstanbul Havalimanı'nda İlk Uçuş 11.30'da Başlıyor
Son Dakika! Yeni İstanbul Havalimanı'nda İlk Uçuş 11.30'da Başlıyor melek eren

Türk Hava Yolları'nın bugün saat 11.30 da gerçekleşecek olan uçuşu ile İstanbul hava limanının ilk uçuşu yapılmış olacak. Bir koca usta Türk Hava Yolları'nın uçağında 340 yolcu olacak. 2 uçuş ise yine Türk Hava Yolları'nın uçağı ile Ercan Havalimanı'na olacak. İstanbul Havalimanı'na inecek uçak ise saat 14.15 de Ankara İstanbul seferini yapan yolcu uçağı.

İLK UÇUŞUN İLK YOLCULARI  

Yolcular ise İstanbul tarihi uçuş için hava limanına gelirken heyecanlı olduklarını söyledi.  Ankara'ya uçacak olan İsmail aradı şimdi yolcu, “Ankara’da yaşıyorum. İstanbul Havalimanı'ndan yapılacak ilk uçuşta yer aldığım için çok mutluyum. Havaist otobüsleriyle Atatürk Havalimanı'ndan buraya geldim. İlk otobüsle sabah saat 06.00'da hareket ettim ve 40 dakikada İstanbul Havalimanı'na geldik"  ifadelerini kullandı. Yine uçuşa katılacak olan Alman vatandaş Tino Delker ise, "Çok heyecanlıyım. Birinci yolcu da oldum çok mutluyum. Havalimanının dizaynı çok güzel ona dikkat ettim. Çoğu şeyi modern ve yepyeni"  dedi.

 

 

son dakika istanbul havalimanı ilk uçuş son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama