Son Dakika! Sedanur Güzel'in Ölümü ile İlgili Savcılıktan Flaş Karar

Kars Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Camgöz, Bir son dakika açıklaması yaparak, "Sedanur Güzel'in ölü bulunmasına ilişkin Kağızman Sulh Ceza Mahkemesince yayın yasağı kararı alınmıştır" Ifadelerini kullandı.

Son Dakika! Sedanur Güzel'in Ölümü ile İlgili Savcılıktan Flaş Karar
Son Dakika! Sedanur Güzel'in Ölümü ile İlgili Savcılıktan Flaş Karar melek eren

Kars Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Camgöz, Bir son dakika açıklaması yaparak, "Sedanur Güzel'in ölü bulunmasına ilişkin Kağızman Sulh Ceza Mahkemesince yayın yasağı kararı alınmıştır"  Ifadelerini kullandı.

Kars Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Camgöz, "Sedanur Güzel’in ölü bulunmasına ilişkin Kağızman Sulh Ceza Mahkemesince yayın yasağı kararı alınmıştır."  açıklamasını yaptım. 

FAİL YA DA FAİLLERİN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI
Aa muhabirine açıklamada bulunan Camgöz,  Kars'ın Kağızman ilçesi paslı Köyün'de ölü olarak bulunan Sedanur güzelin dosyası ile ilgili Kağızman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından fail ya da faillerin yakalanması için soruşturma başlatıldığını dile getirdi. Soruşturmanın devam ettiğini dile getiren Camgöz, "Sedanur Güzel’in ölü bulunmasına ilişkin Kağızman Sulh Ceza Mahkemesince yayın yasağı kararı alınmıştır."  ifadelerini kullandı.

Diğer yandan Kağızman Sulh Ceza Mahkemesinin yayın yasağına ilişkin kararın da Şu ifadeler kullanıldı:
"Yazılı ve görsel basın ile internet medyasında olaya iştirak etme şüphesi bulunan kişilerle ilgili birtakım bilgilerin yayınlandığının müşahade edildiği, bu durumun soruşturmanın sağlıklı bir şekilde yürütülmesine engel olduğu göz önüne alındığında, 5189 sayılı yasanın 3/2 maddesindeki koşulların oluştuğu anlaşıldığından, soruşturma tamamlanıncaya kadar soruşturma dosyası kapsamı hakkında yazılı, görsel, eleştiri ve sosyal medya ile internet ortamında her türlü haber, röportaj ve benzeri yayınların yapılmasının yasaklanmasına karar verildi."

 

SON DAKİKA sedanur güzel sedanur güzel olayı sedanur güzelin katili kars kağızman savcılık flaş karar
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama