Son Dakika! Meteoroloji'den Peş Peşe Kritik Uyarılar: Yarına Dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında Doğu Anadolu'da yarın kar iç kesimler ve yüksek kesimlerde Karla Karışık Yağmur diğer kesimlerde ise sağanak ve yağmur Antalya'nın Doğu ilçelerinde ise şiddetli yağış beklendiği belirtildi.

Son Dakika! Meteoroloji'den Peş Peşe Kritik Uyarılar: Yarına Dikkat
Son Dakika! Meteoroloji'den Peş Peşe Kritik Uyarılar: Yarına Dikkat melek eren

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yarın Türkiye genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Doğu Anadolu Bölgesi'nde yağışların kar Antalya'da ise şiddetli yağış şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son duyuruya göre ülke genelinde Yarın parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak.

KUVVETLİ YAĞIŞ

Marmara'nın Güney ve Doğu Akdeniz Ege İç Anadolu'nun batısı Batı Karadeniz Doğu Anadolu'nun Güney ve Güneydoğu Anadolu'nun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yavaşlar Doğu Anadolu'da kar iç kesim ve yüksek kesimlerde Karla Karışık Yağmur diğer bölgelerde ise yağmur ve sağanak şeklinde bekleniyor. Diğer yandan Antalya'nın doğu ülkelerinde sağanak yağışların çok şiddetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor. Rüzgar ise Marmara Kuzey Ege Batı Akdeniz ile Doğu Karadeniz'in Iç kesimlerinde Güney yönlerden şiddetli olarak esecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü meteoroloji son dakika meteoroloji son dakika hava durumu son dakika son dakika hava durumu bugün hava nasıl olacak
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama