Son Dakika! Kaşıkçı Cinayetinde Kuyuda Arama İzni Çıktı

Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu’nda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında emniyet güçleri konsolosluk bahçesinde bulunan kuyuyu aramak istemiş fakat konsolosluk yetkilileri izin vermemişti. Şüphe çeken kuyu hakkında yapılan görüşmeler neticesinde kuyuda aramaya izin verildi. Ayrıca Kaşıkçı soruşturmasında yeni bir gelişme daha yaşandı ve cinayet öncesinde Konsolosluğu ait diplomatik plakalı Bir aracın Belgrat ormanında keşif yaptığı belirlendi.

Son Dakika! Kaşıkçı Cinayetinde Kuyuda Arama İzni Çıktı
Son Dakika! Kaşıkçı Cinayetinde Kuyuda Arama İzni Çıktı melek eren

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi olayında yaşanan son dakika gelişmelerini bir Yenisi daha eklendi. 2 Ekim'de Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu’nda öldürülen Suudi gazeteci kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında yeni detaylar gün yüzüne çıktı. Konsolosluk binasında emniyet güçlerinin delil araması sırasında Bahçede bir kuyu olduğu belirlenmişti. Kuyuda da arama yapmak isteyen güvenlik güçlerine Suudi yetkililer tarafından izin verilmedi. Fakat yapılan görüşmeler sonucunda kuyuda arama yapılmasına izin verildiği öğrenildi.

KONSOLOSLUK ARACI KEŞİF YAPILMIŞ

Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi soruşturması kapsamında ortaya çıkan başka bir bilgi ise cinayet öncesinde Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu ait diplomatik plakalı Bir aracın Belgrad Ormanı'nda keşif yaptığı oldu.

 

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi cemal kaşıkçı yeni gelişme son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama