Son Dakika! İstanbul'da Kar Yağışı Başladı

Marmara Bölgesi'nde, Trakya ve İstanbul'un Batı kesimlerinde kar yağışı etkili olmaya başladı.

Son Dakika! İstanbul'da Kar Yağışı Başladı
Son Dakika! İstanbul'da Kar Yağışı Başladı melek eren

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgilere göre bölge genelinde aralıklı ve çok bulutlu hava hakim olacak. İstanbul ve bölgenin doğusunda yağışlar yağmur ve sağanak şeklinde beklenirken Trakya ve İstanbul Avrupa yakasının yüksek kesimleri ile batısında yer yer Karla Karışık Yağmur şeklinde görülecek. Kocaeli İstanbul ve Yalova ile Sakarya'nın kuzey ilçeleri ve Tekirdağ ve Kırklareli'nin doğu ilçelerinde yağışlar yerel olarak şiddetli olacak. Hava sıcaklıklarında ise 3 ila 5 derece düşüş bekleniyor. Rüzgar kuzey ve Kuzeydoğu yönlerden şiddetli esecek yağış nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.

SARIYER'DE DERE TAŞTI

İstanbul Sarıyer'de yağışlar nedeniyle Ayazağa Deresi taştı. Derenin taşması sonucu bir evi su basarken evde mahsur kalan 6 çocuk 12 vatandaş itfaiye tarafından kurtarıldı.

meteoroloji son dakika son dakika haberi meteoroloji hava durumu hava durumu son dakika istanbulda kar son dakika istanbul istanbul hava durumu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama