Son Dakika! AK Parti Kandıra İlçe Yöneticisi Silahlı Saldırıda Öldürüldü

​Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Taşdelen, sahibi olduğu unlu mamulleri dükkanında silahlı saldırıya uğradı ve olay yerinde hayatını kaybetti. İşte detaylar…

Son Dakika! AK Parti Kandıra İlçe Yöneticisi Silahlı Saldırıda Öldürüldü
Son Dakika! AK Parti Kandıra İlçe Yöneticisi Silahlı Saldırıda Öldürüldü Hasan Vural Topbaş

Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Taşdelen, sahibi olduğu unlu mamulleri dükkanında silahlı saldırıya uğradı ve olay yerinde hayatını kaybetti. İşte detaylar…

Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nden son dakika gelişmesi! Kandıra İlçesi’nde AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olan Cevat Taşdelen, sahibi olduğu unlu mamulleri dükkanında silahlı saldırıya maruz kalarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre, Hasan Y. isimli bir şahıs, Cevat Taşdelen’in karısı Ümmühan Y. ile yasak aşk yaşadığı iddiasıyla şüphelenmeye başladı. Karısını ise Cevat Taşdelen’in fırınında gören Hasan Y., eline aldığı silah ile hiç düşünmeden hem karısına hem de Cevat Taşdelen’e 6 el ateş etti ve ardından da olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

CEVAT TAŞDELEN OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Silah seslerini duyan çevredeki esnaf ve vatandaşlar hemen fırına koştu ve ikiliyi kanlar içinde yerde görünce sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise AK Parti Kandıra İlçe Yönetim Kurulu üyesi Cevat Taşdelen’in olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Ağır yaralı olan Ümmühan Y. ise hemen Kandıra’daki Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Taşdelen’in cenazesi ise savcının incelemelerinin ardından morga kaldırıldı.

Silahlı saldırıyı yapan Hasan Y. ise kısa bir süre sonra polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak soruşturmalar devam ediyor.   

son dakika haberler AK Parti Kandıra Kocaeli Kocaeli AK Parti Kandıra AK Parti Cevat Taşdelen silah
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama