Son Dakika! Afrin’de Helikopter Düştü! 2 Asker Şehit Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan bir son dakika açıklaması yaptı ve Afrin’de görevli olan 2 ATAK helikopterden bir tanesinin düştüğünü açıkladı. Helikopterde bulunan askerlerden ise 2’si şehit oldu. İşte detaylar…

  Son Dakika! Afrin’de Helikopter Düştü! 2 Asker Şehit Oldu
  Son Dakika! Afrin’de Helikopter Düştü! 2 Asker Şehit Oldu Hasan Vural Topbaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son dakika açıklaması yaparak, Afrin’de bir helikopterimizin teröristlerce düşürüldüğünü duyurmuştu. Erdoğan’ın "Bedelini ödeyecekler." dediği hain saldırıdan acı haber geldi. Düşen helikopterde 2 askerimiz şehit oldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısında son dakika açıklaması yaparak, "Az önce bir helikopterimiz düşürüldü, kat be kat fazlasıyla ödeyecekler." ifadelerini kullanmıştı. Düşen helikopterimizden ne yazık ki acı haber geldi. Yaralı olarak Kırıkhan Devlet Hastanesi'ne getirilen 2 asker şehit düştü. 

“TABİİ Kİ SAVAŞIN İÇİNDEYİZ, KAYBIMIZ OLACAK”
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı’nda bugün itibari ile etkisiz hale getirilen terörist sayısının 1141 olduğunu açıkladıktan hemen sonra, “Az önce bir helikopterimiz de düşürüldü. Tabii ki bir savaşın içindeyiz, kaybımız da olacak.” ifadelerini kullanmıştı. Hainlerin bul saldırının bedelini misli ile ödeyeceğini söyleyen Erdoğan, yaralı askerlerin Kırıkhan Devlet Hastanesi'ne getirildiğini belirtmişti. 

2 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hemen ardından açıklama yapan Başbakan Binali Yıldırım, düşürülen helikopterin ATAK’lardan biri olduğunu, helikopterde bulunan iki askerimizin şehit olduğunu duyurdu. 

 

son dakika atak helikopteri Cumhurbaşkanı Erdoğan haberler Afrin'de helikopter düştü Afrin'de düşen helikopter zeytin dalı operasyonu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama