Son Dakika! Adnan Oktar ve 38 Şüpheli Daha Tutuklandı

Adnan Oktar ve grubuna yönelik düzenlenen operasyonun ardından Dün Adnan Oktar ile birlikte mahkemeye sevk edilenlerden 31 kişinin daha tutuklandığı öğrenildi. 176 şüphelinin adliyeye sevk işlemleri tamamlanırken Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu tutuklu sayısı 135’e yükseldi. Ayrıca tutuklanan Adnan Oktar'ın verdiği ilk ifade de ortaya çıktı. Adnan Oktar'ın ifadesinde ayda 3500 TL geliri olduğunu söylediği öğrenildi.

Son Dakika! Adnan Oktar ve 38 Şüpheli Daha Tutuklandı
Son Dakika! Adnan Oktar ve 38 Şüpheli Daha Tutuklandı melek eren

Adnan Oktar ve grubuna yönelik düzenlenen operasyonun ardından Dün Adnan Oktar ile birlikte mahkemeye sevk edilenlerden 31 kişinin daha tutuklandığı öğrenildi.  176 şüphelinin adliyeye sevk işlemleri tamamlanırken Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu tutuklu sayısı 135’e yükseldi. Ayrıca tutuklanan Adnan Oktar'ın verdiği ilk ifade de ortaya çıktı.  Adnan Oktar'ın ifadesinde ayda 3500 TL geliri olduğunu söylediği öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile geçtiğimiz hafta çarşamba günü 57 de düzenlenen Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonda gözaltına alınan 187 kişiden 183’ü emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 183 şüpheliden aralarında Adnan Oktar'ın da bulunduğu 176 şüpheli tutuklandı.

“AYDA 3 BİN 500 TL GELİRİM VAR”
Diğer yandan tutuklanan Adnan Oktar'ın İstanbul 4 Sulh Ceza hakimliğinde yaptığı savunmada suçlamaları kabul etmediği ortaya çıktı.  Adnan Oktar ifadesinde geniş bir arkadaş grubunun olduğunu belirterek, lakap kullandığını ancak kod adının olmadığını söyledi.  Türk polisine karşı iddia edildiği gibi bir düşüncesinin olmadığını söyleyen Adnan Oktar, ayda 3500 Lira geliri olduğunu ve başka bir geri bulunmadığını müştekilerin kendisine kumpas kurduğunu iddia etti.

"İDDİALARI ÇİRKİN BULUYORUM"
Yurtdışında Türkiye'nin aleyhine bir görüşme yapmadığını, bu görüşmelerin hepsinin Türkiye lehine olduğunu söyleyen Adnan Oktar, küçük kızlara evine olarak cinsel tacizde bulunduğu iddialarında kabul etmedi. Kendisinin kanuna uygun bir şekilde yaşayan bir kişi olduğunu söyleyen Adnan Oktar, kendisinin bir örgüt lideri olmadığını dile getirdi. Kız çocuklarına tecavüz olayını kesinlikle kabul etmediğini söyleyen Adnan Oktar, bu iftiraların oldukça çirkin olduğunu dile getirdi.

 

adnan oktar operasyon son dakika adnan oktar ve grubu suç örgütü son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama