Şoke Eden Olay! Bir Ortaokulun Bodrumunda Çekilen Görüntüler Şaşkına Çevirdi

İstanbul Avcılar'da bir orta okulda öğrencilerin bodrum katında sürekli olarak kavga ettikleri diğer öğrencilerin de kavga Anını cep telefonu ile kaydettikleri iddia edildi. Skandal iddianın gündeme gelmesinin ardından kavga eden kız öğrencilerin videosu da ortaya çıktı. Veriler ise görüntülerdeki olayların sürekli yaşandığını iddia ederek duruma yetkililerin el koymasını istedi.

Şoke Eden Olay! Bir Ortaokulun Bodrumunda Çekilen Görüntüler Şaşkına Çevirdi
Şoke Eden Olay! Bir Ortaokulun Bodrumunda Çekilen Görüntüler Şaşkına Çevirdi melek eren

Avcılar Denizköşkler Mahallesinde bulunan bir orta okulun içinde meydana gelen olayda iddiaya göre Ortaokulda okuyan öğrenciler okulun bodrum katında sürekli olarak kavga ediyor. Kız öğrenciler arasındaki kavga Başka öğrenciler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Bodrum katında kavga yaşanırken etrafta hiçbir sorumlu öğretmenin olmaması da dikkat çekti.
Veliler ise okulda daha önce de benzer olayların yaşandığını söyledi. Yetkililerin o zaman da konu ile ilgilenmediğini iddia eden veliler genellikle güçlü öğrencilerin zayıf öğrencilere şiddet uyguladığını öne sürdü. Cep telefonu kamerası ile kaydedilen görüntülerin İlkinde bir kız öğrencinin diğerini tehdit ettiği ve sonrasında da Saç saça baş başa kavga ettikleri görülüyor. Aynı görüntülerin devamında ise yine kız öğrencilerin kavga etmesi ve diğer öğrencilerin ayırmaya çalışmaları var.

 

istanbul avcılar ortaokul kavga son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama