Silivri'de Şaşırtan Olay! 20 Gündür Her Gün Bir Tanesi Ölüyor

İstanbul Silivri'de yaklaşık 20 gündür cezaevi ile Kınalı gişeler arasında nedeni bilinmeyen kuş ölümleri yaşanıyor. Şahin Doğan Atmaca baykuş gibi kuşların ölüleri Yol kenarındaki araziye seri şekilde bulunuyor. İlçede şaşkınlık yaratan olayın ardından oto yol ayrımından kamyoncuların kullandığı kantar mevki yönüne doğru arazi kenarında ölü şekilde bulunan kuşlarının ölüm nedeni araştırılmaya başlandı.

Silivri'de Şaşırtan Olay! 20 Gündür Her Gün Bir Tanesi Ölüyor
Silivri'de Şaşırtan Olay! 20 Gündür Her Gün Bir Tanesi Ölüyor melek eren

İstanbul Silivri'de son dönemlerde kamyoncuların kullandığı Kınalı gişeler ile kantar mevkii arasındaki yol kenarında yırtıcı kuşların ölüleri bulunuyor. O yakınlarındaki arazi üzerinde ölüleri bulunan kuşların hangi nedenle öldükleri konusunda araştırma başlatıldı.

Sabah gazetesinden Zeynel Yaman'ın haberine göre uzun süredir bölgede taşımacılık yapan kamyon şoförü Ali Akgül, 1.5 ay önce ilk kez kuş ölülerini görmeye başladığını belirterek, "Sabah 9-10 arasında yük taşırken kuş ölülerine rastladım. Dönüşte aynı güzergahı kullanarak geri geliyorum. Öğleden sonra köpek, tilki gibi hayvanlar kuş ölülerini parçalayarak götürüyor. Ortalama hergün bir kuş ölüyor. En çok Doğan ölüsüne rastladım. Şahin ve Atmaca ölülerine de sık rastlıyorum. Birkaç kez gri, kahverengi renkli doğan ölüsünü buldum. Şu ana kadar 30'dan fazla kuş ölüsü tespit ettim" ifadelerini kullandı.

 

istanbul silivri kuş ölümleri esrarengiz olay
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama