Şile'de Batan Tekne'de Kaybolan Genç Şarkıcı Aranıyor: “Umut Yok” Dediler

Şile'deDenize Açılan fiber teknenin batması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti bir kişi de suda kayboldu. Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer Twitter hesabından yaptığı açıklamada denizde kaybolan kişinin son albümünde seslendirdiği “yalnızlığın ezgisi” şarkısının sahibi olan genç yetenek Onurcan Özcan olduğunu söyledi. Çok üzgün olduğunu belirten Ferhat Göçer Gençler biz onun kurtulması için dua ettiğini, aramaların devam ettiğini ancak “umut yok” dediklerini söyledi.

Şile'de Batan Tekne'de Kaybolan Genç Şarkıcı Aranıyor: “Umut Yok” Dediler
Şile'de Batan Tekne'de Kaybolan Genç Şarkıcı Aranıyor: “Umut Yok” Dediler melek eren

Şile'deDenize Açılan fiber teknenin batması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti bir kişi de suda kayboldu.  Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer Twitter hesabından yaptığı açıklamada denizde kaybolan kişinin son albümünde seslendirdiği “yalnızlığın ezgisi” şarkısının sahibi olan genç yetenek Onurcan Özcan olduğunu söyledi.  Çok üzgün olduğunu belirten Ferhat Göçer Gençler biz onun kurtulması için dua ettiğini, aramaların devam ettiğini ancak “umut yok” dediklerini söyledi. 

Edinilen bilgiye göre Şile'de bulunan İmrenli koyundan denize açılan ve içerisinde beş kişinin bulunduğu tekne kıyıdan Yaklaşık 300 metre açıldıktan sonra henüz bilinmeyen bir nedenle Alabora oldu. Teknede bulunanlardan Hasan Ekşi (23), Recep Gülyıldırım (26), Levent Sarı (30) ve Ulaş Sarı (23)  kendi imkanları ile kıyıya çıkarken,  hastaneye kaldırılan Recep Güryıldırım yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

GENÇ ŞARKICI BULUNAMADI
Kıyı çıkan arkadaşları tarafından teknede olduğu belirtilen 21 yaşındaki Onur Can Özcan dan ise hala bir haber yok.  Özcan'ın bulunması için jandarma, sahil güvenlik ve kıyı emniyeti ekipleri çalışma başlattı.

 

son dakika haber şile onurcan özcan onurcan özcan kimdir son dakika haberi Şilede batan tekne
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama