Şehit Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'ye Gözyaşları İçerisinde Veda

Rize Emniyet Müdürlüğü'nde bulunan makam odasında düğünü şehit edilen Rize Emniyet Müdürü Altuğ verdi için Rize Valiliği önünde bugün cenaze töreni düzenlendi. Şehit Emniyet Müdürlüğü'nün arası karayolu ile Trabzon'a Daha sonra da Mersin'e götürülecek.

Şehit Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'ye Gözyaşları İçerisinde Veda
Şehit Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'ye Gözyaşları İçerisinde Veda melek eren

Rize valisi Kemal Çeber törende yaptığı açıklamada, "Şehidimizin kızı, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya, "Babam bize hep 'ben bir gün şehit olabilirim' sizden şehit evladı gibi davranmanızı bekliyorum" dediğini söyledi." diye konuştu. Törene katılanlar vali Çeber’in bu sözleri karşısında duygulanırken Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya da, "Gökyüzü onu ağlayarak uğurluyor" sözleriyle duygularını paylaştı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü'nde dün yaşanan olayda tayin görüşmesinin ardından trafik polisi İsmail Hakkı Sarıcaoğlu’nun silahlı saldırısında şehit düşen İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin cenazesi düzenlenen törenden sonra memleketine uğurlandı.

AİLESİNE ŞEHİT OLMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞ

Düzenlenen törende Şehit Emniyet Müdürü'nün özgeçmişi okunarak dua edildi ve helallik istendi. Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya Törende yaptığı açıklamada Emniyet Müdürü'nün ailesine şehit olması halinde hazırlıklı olmaları gerektiğini Tembihlediğini belirterek, "Gökyüzü onu ağlayarak uğurluyor" dedi. Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, şunları söyledi:
"Bugün burada meslektaş görünümlü bir katilin silahından çıkan hain kurşunlarla şahadet şerbetini içen kahraman vatan evladını, yüreği vatan ve millet sevdasıyla dolu, güler yüzlü, pırıl pırıl, halka kaynaşmış Rize'nin genç emniyet müdürü Altuğ Verdi kardeşimizi ebedi âleme uğurlamak için toplandık. Aynı menfur saldırıda yaralanan 4'üncü Sınıf Emniyet Müdürü Ercan Polat ve koruma polisi Yiğit Can Köksal kardeşimize acil şifalar diliyor, tez zamanda teşkilatımız saflarına yeniden dönmelerini bekliyoruz. Her Türk evladı şehit olmayı arzu eder. Bizim inancımıza göre kötülüklere karşı savaşırken ölenler şehit olurlar. Şehit kardeşim, genç ve yiğit kardeşim Altuğ Verdinin ailesine ve sevgili kızına şehit olmak istediğini ve onların buna hazırlıklı olmalarını tembih ettiğini ve öğütlediğini öğrendik. O şehit olmak için hain bir kurşunu, ya bir kalleş pusuyu, devletin içine sızmış hainlerin kahpe kurşununu, ya da vatan savunmasında alacağı bir dost kurşununu bile hesaba katmıştı da bunca iş yoğunluğu arasında sorunlarını dinlediği, korumaya çalıştığı, haklarını, hukuklarını gözettiği, evladı gibi gördüğü personellerinden birisinin kahpe kurşunuyla şehit olacağını hiç ama hiç hesaba katmamıştı. Altuğ kardeşimiz, hoş seda bırakarak aramızdan ayrıldı. Şehit meslektaşım, yiğit kardeşim her gün o istediğin kutlu makama vasıl oldun, bizler eğer varsa haklarımız sana helal olsun. Senden de eğer varsa haklarını bize helal etmeni istiyoruz"

Rize Emniyet Müdürlüğü Rize Emniyet Müdürü Altuğ şehit emniyet müdürü altuğ verdi cenaze töreni
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama