Sedanur Güzel Cinayetinde Flaş Gelişme! DNA Örnekleri Eşleşti, İtiraf Geldi

Kars'ta kaybolduktan Sonra cansız bedeni bulunan 9 yaşındaki Sedanur güzelin tırnak arasından alınan doku ile zanlılardan E.B.'nin DNA örneklerinin eşleştiği öğrenildi. Alınan bilgilere göre E.B., Sedanur'a H.U. ile birlikte tecavüz ettiklerini de itiraf etti.

Sedanur Güzel Cinayetinde Flaş Gelişme! DNA Örnekleri Eşleşti, İtiraf Geldi
Sedanur Güzel Cinayetinde Flaş Gelişme! DNA Örnekleri Eşleşti, İtiraf Geldi melek eren

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre Kars Kağızman'a bağlı paslı köyünde 16 Eylül tarihinde kaybolan 9 yaşındaki Sedanur güzelin ölü olarak bulunmasına dair soruşturmada adli tıp raporu dosyaya girdi. 9 yaşındaki kız çocuğunun tırnak arasından alınan doku ile tutuklu zanlılardan E.B.’nin DNA örneklerinin eşleştiği belirlendi. Tedavi aynı zamanda Sedanur güzelin bileklerinde ip izi olduğu öğrenildi.

MEĞER İTİRAF ETMİŞ

Ayrıca soruşturma dosyasında önemli bir etrafında olduğu ortaya çıktı. Tutuklu zanlılardan biri olan A.K, Verdiği ifadede küçük Sedanur o diğer 2 zanlı ile birlikte öldürdüklerini söyledi. Zanlı ifadesinde E.B. ile Sedanur’u dere yatağına götürürken diğer zanlı H.U ile karşılaştıklarını ve ona da kendileri ile birlikte gelmesin teklif ettiklerini söyledi. H.U. da onlarla birlikte gitti. 3 saldırgan çocuğun bileklerini yükle bağladıktan ve cinsel saldırıda bulunduktan sonra boğarak öldürdü. Tutuklu diğer 2 zanlı suçlamaları kabul etmedi.

sedanur güzel dna sonucu son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama