Polis Kahkaha Sesini Takip Etti, Katil Zanlısını Yakaladı

Konya'da geçtiğimiz yıl otomobili ile hareket halindeyken pompalı tüfekle öldürülen Yunus Şener in 1 arka sokaktan duyulan kavganın ardından gözaltına alınan kadınların ifadesi doğrultusunda katil zanlısı Yaşar Urdemir yakalandı.

Polis Kahkaha Sesini Takip Etti, Katil Zanlısını Yakaladı
Polis Kahkaha Sesini Takip Etti, Katil Zanlısını Yakaladı melek eren

Geçen Yıl 4 Temmuz tarihinde Konya Aziziye Mahallesi Aziziye Caddesi nde meydana gelen olayda 39 yaşındaki Yunus Şener, 42 SR 969 plakalı otomobiliyle Seyir halindeyken silahlı saldırıya uğramıştı. Göğsünden vurulan ve direksiyon hakimiyetini kaybeden Şener bir işyerine çarparak durdu. Olay yerine çağrılan ambulansla Konya Eğitim ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Şener bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri bölgede yaptıkları Araştırma sonucunda Olayın meydana geldiği caddenin 1 arka sokağında kadın kahkaha sesinin geldiğini duydu. Polis arkadaki caddeye geçerek daha önce fuhuş yapmak suçundan kaydı olan Büşra Ç. ve Büşra Y.'nin Kahkaha attığını fark etti. İki kadının davranışlarından şüphelenen polis ekipleri kadınları gözaltına aldı.  Yapılan sorgulama sonucunda Büşra Y., cinayeti sevgilisi Yaşar Urdemir'in (30)  işlediğini  öne sürdü. Polis ekipleri Yaşar Urdemir ve olay anında yanında bulunan arkadaşları Fevzi K. ile  Nihat H.'yi gözaltına aldı.

PARA İSTEDİĞİNİ İDDİA ETTİ

Emniyette sorgulanan Büşra Y., Burada verdiği ifadede daha önceden tanıdığı Yunus Şener'in kendisinden sürekli para istediğini iddia ederek, "Yunus daha önce de sürekli para istiyordu. Ona günlük 50 lira vermem gerektiğini, aksi halde beni çalıştırtmayacağını söylüyordu. Olay günü akşam saatlerinde arkadaşım Büşra Ç. ile beni, Ahlak Büro Amirliği ekibindeki polisler gözaltına almıştı. İfademizin ardından hakkımızda yasal işlem başlatılıp serbest bırakıldık. Emniyet Müdürlüğü'nden çıktıktan sonra Yaşar bizi çalıştığımız caddeye bırakıp, gitti. Yunus, yanıma gelerek yine para istedi, tehdit etti. Ben de Yaşar'ı telefonla aradım. 'Gel beni bu adamdan kurtar artık. Canıma tak etti. Sen nasıl sevgilisin' dedim. Yaşar hemen geldi, Yunus'a ateş etti." ifadelerini kullandı. 

OBJEKTİFLERE GÜLDÜ

Emniyette sorguları tamamlanan 2'si kadın 5 şüpheli daha sonra adliyeye sevk edildi. Cinayete azmettirmek ile suçlanan kadın Karşısında gazetecileri görünce kameralara gülümsedi.

İKİLİ OYNUYORDU

Olayla ilgili olarak Konya 3 Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın son duruşmasında Tutuklu ve tutuksuz sanıklar yakınların ve taraf avukatları katıldı. Büşra Ç., Duruşmada tanık olarak dinlenirken Büşra Y.'nin ikili oynadığını  İddaa ederek, "Öldürülen Yunus ile sanık Yaşar'ın arası Büşra yüzünden kötüydü. Olay günü bir tartışmadan dolayı Büşra Y., Urdemir'i 'Yunus beni öldürecek, çabuk gel' diye telefonla aradı. Urdemir gelince tartışmaya başladılar. Tartışmanın ardından Urdemir arabasına bindi. Şener de arabasıyla arkasından gitti. Urdemir arabasındaki silahı çıkarıp Şener'in aracına doğru ateş etti. O sırada Şener'in otomobili kontrolden çıkıp bariyere çarparak durdu. Sanık Büşra Y. ise sürekli ikili oynuyor, Şener'i Urdemir'e, Urdemir'i Şener'e şikayet ediyordu" dedi.

konya cinayet kahkaha son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama