Polis Ekip Otosunda Tecavüzün Detaylarını Mahkemede Anlattı! İşte Yaşananlar

İstanbul Beylikdüzü'nde yaklaşık 5 ay önce polis ekip otosunda P.T. isimli kadına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan sanık polis mahkemede o gün yaşanan her şeyi anlattı.

Polis Ekip Otosunda Tecavüzün Detaylarını Mahkemede Anlattı! İşte Yaşananlar
Polis Ekip Otosunda Tecavüzün Detaylarını Mahkemede Anlattı! İşte Yaşananlar melek eren

İstanbul Beylikdüzü'nde yaklaşık 5 ay önce polis ekip otosunda P.T. isimli kadına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan sanık polis mahkemede o gün yaşanan her şeyi anlattı.

Beylikdüzü'nde nitelikli cinsel saldırı suçundan 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan polis memuru S.E., mağdur P.T.’yi  daha önceden tanıdığını kadınla sadece pisliklerini fakat cinsel ilişkiye girmediğini söyledi.  polis memurunun yalanlayan ft isimli kadın ise yaşadıkları nedeniyle psikolojik olarak etkilendiğini belirterek şikayetçi oldu.  Mahkeme heyeti sanık S.E.’nin tutukluluk halinin devamına karar verirken duruşmayı erteledi. 

İLK DURUŞMA GÖRÜLDÜ  
Bakırköy 15. Ağır Ceza Mahkemesi'nde Söz konusu davanın ilk duruşması görüldü.  Duruşmaya tutuklu sanık polis memuru s ile tutuksuz sanık polis memuru reye katılırken,  karşı tarafa olan PTT Aile Sosyal politikalar İl Müdürlüğü avukatı da duruşmada hazır bulundu. 

"KURBAN BAYRAMININ İLK GÜNÜ TANIŞTIĞIM BİRİYDİ"
Duruşmada yaşananları anlatan sanık polis memuru s.e  Olay günü daha önceden tanıdığı Müşteki peteği gördüğünü ve U dönüşü yaptığını belirterek, "R.Y.'ye benim sağ tarafımda oturuyordu, ben aracı kullanıyordum. Ben 'U' dönüşü aldıktan sonra P.T. bir iki kez gülümser  gibi bize baktı. Sanki bizim gelip gelmediğimizi kontrol eder vaziyetteydi. Bunun üzerine ben P.T.'nin yanında aracı durdurdum. Sağ ön camımı açtım. 'Naber, nasılsın?' dedim. P.T.' de bana 'Sağol iyiyim, sen nasılsın?' dedi. 2017 yılının Kurban Bayramı'nın ilk günü tanıştığım biriydi. P.T.'ye 'Gel gezelim' dedim. P.T.'de 'Tamam olur' diyerek sağ arka kapıyı açıp, aracın arkasına oturdu. Akabinde Marmara Mahallesi'nde bulunan ikametime doğru gittim. Giderken de P.T.'ye nereden geldiğini sordum. Taksim'den geldiğini söyledi. Beylikdüzü'nden çok fazla gezilecek yerlerin olmadığını Gürpınar Sahili'nin güzel olduğunu ancak oranında kalabalık olduğunu belirtti. P.T. bana Gürpınar Sahili'ni sevdiği izlenimini verdi. Bu şekilde diyolog halindeydik. Bu sırada yolda  P.T., R.Y.'ye hitaben 'Sen niye konuşmuyorsun' diye laf attı. R.Y. de 'Konuşmak zorunda değilim' dedi. P.T. biraz zaman geçtikten sonra evlerimizin nerede olduğunu sordu, bu sorusundan sonra ben sağ elimi arkaya doğru uzattım. P.T. elimi tuttu. Bir süre el ele tutuştuk. Ben araç kullandığım için elimi geri çektim. Aracı binamın önünde durdurdum. R.Y. 'ye 'Şarj aletimi alacağım' dedim. P.T.'ye 'İstersen sen de gel' dedim. P.T. ise 'Yok sağol' dedi. Şarj aletimi alıp geri geldim" dedi. 

"SADECE ÖPÜŞTÜK, CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEDİM" 
Amacının Gürpınar Sahili'ne gitmek olduğunu savunan sanık S.E., "Siteden çıktıktan sonra P.T. şu cümleyi kullandı; 'Aramızda ne yaşanırsa yaşansın aramızda kalacak, başkaları bana güvenmiyor olabilir ancak sen bana güvenebilirsin' dedi. Bu bana ilginç geldi.  R.Y.ye baktım.R.Y. de tebessüm etti. Bu güvenle ilgili kurduğu cümle ile bir an kendisine güvendim. P.T.'den zarar gelmeyeceğine inandım. Kavaklı Sahili'ne yakın bir yerde durdum. P.T.'ye doğru döndüm, 'Yanına geleyim mi?' dedim. 'Gel' dedi. Ben de R.Y.'ye 'Ben arkaya geçiyorum' dedim. P.T.'nin yanına geçtim" diye konuştu.  P.T. ile gözgöze geldiklerini, P.T.'nin peçete istediğini kaydeden sanık S.E.,  "Neden?' diye sordum. Rujum üniformana bulaşmasın' dedi. R.Y.'den peçete istedim. P.Y. de  'Peçete yok' dedi. P.T.'nin peçeteyi beklediğini gördüm.  R.Y.'den A4 kağıdı istedim. A4 kağıdını P.T.'ye verdim. P.T.' de bu kağıdı öperek kırmızı renk rujunu bu kağıda sildi. Daha sonra göz işaretiyle R.Y.'nin araçtan inmesini istedi. Ben de 'Gerek yok' diye cevap verdim. Sonra P.T. ile gözgöze gelerek öpüşmeye başladık.  R.Y.'nin tam arkasındaydık. P.T.'nin eteğini çıkartmadım, kıyafetlerini çıkarmadım. Pantolonumun kemerini çözmedim. P.T. ile cinsel ilişkiye girmedim. Daha sonra araçtan indik. P.T. 'Burası neresi' dedi. Ben de 'Kavaklı Sahil' dedim. Yine aracı ben kullandım. P.T.'ye 'Seni nereye bırakalım' dedim. O da 'Aldığınız yerde bırakın beni' dedi. 'Tekrar görüşecek miyiz?' dedim. Bana cevap vermedi.Sessizleşti, farklı renge büründü. Kendisini 19 Mayıs Caddesi Kavaklı Halk Ekmek deposunun önünde indirdim. Kafamda soru işaretleri oluştu.Tekrar geri  döndüm. Müştekiyi rahat bir şekilde yürürken gördüm. Bir eliyle telefonla konuştuğunu, bir eliyle de saçını kıvırdığını ve güldüğünü gördüm. Bu şekilde müştekiyi biraz takip ettim. Aynı rahatlıkla yürüyordu. Müşteki ile zorla birlikte olmadım. Kendisine güvenerek öpüştük. Öpüşürken müştekinin rızası vardı. Bunun dışında birşey olmadı. Benim tek suçum güvenmekti. Sadece öpüştük, tecavüze uğramış gibi gitti şikayetçi oldu. Rızası dışında birşey yaşanmadı. Bu kişinin bana tuzak kurduğunu düşünüyorum. Beraatimi ve tahliyemi istiyorum" diye konuştu.

 "BENİ İLK ARAYAN P.T.'DİR" 
Mahkeme Başkanı,  ifadelerin farklı olduğunu söylemesi üzerine sanık S.E.,"İlk ifademi verirken baskı altındaydım.  Gece görevden yeni çıkmıştım. Masumiyet karinesi vardır, ancak bunu ben meslektaşlarımdan göremedim.  Bana hakaret ediyorlardı,  ayakta bekletiyorlardı. 'Kamera var mı?' diye düşündüm. 'Demek ki kamera yok ki bu şekilde davranıyorlar' dedim. Bu nedenle bu şekilde baskı altındaydım" diye cevap verdi. Sanık S.E., P.T. ile 2017 yılının Kurban Bayramı'nın ilk günü gece vakti tanıştığını, P.T.'den numarasını istediğini belirterk, "O da bana 'sen numaranı ver' dedi. Ben de numaramı P.T.'ye verdim. Telefonumu ilk araya   kendisidir. Yaklaşık 10 gün konuştuk. Whatsaptan yazıştık. Daha sonra P.T. bir anda beni telefonda engelledi" diye konuştu.

 

son dakika istanbul beulikdüzü polis otosu tecavüz son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama