Öz Kızına Fuhuş Yaptırdığı İddiası ile Gözaltına Alınan Anne Serbest Kaldı

Mersin'de polis ekipleri günlük kiralık Eve baskın düzenledi. Düzenlenen baskında A.A. ile fuhuş yaptırdığı öne sürülen kızı A.A. gözaltına alındı. Emniyete götürülen ve mağdur sıfatıyla ifade veren genç kadının serbest kalırken adliyeye sevk edilen anne ise çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öz Kızına Fuhuş Yaptırdığı İddiası ile Gözaltına Alınan Anne Serbest Kaldı
Öz Kızına Fuhuş Yaptırdığı İddiası ile Gözaltına Alınan Anne Serbest Kaldı melek eren

Türkiye genelinde fuhuşa yer ve imkan sağlamak suçundan operasyonlar devam ederken Mersin Ahlak Büro Amirliği ekipleri Çiftlikköy Mahallesi Şakirson Caddesi’ndeki günlük kiralık bir daireye operasyon düzenledi.

ÖZ KIZINA FUHUŞ YAPTIRDI

Düzenlenen operasyon sırasında polis ekipleri A.A.'nın, kızı A.A.'ya zorla fuhuş yaptırdığı iddiasını öğrendi. Bir sürü adresi takip eden polisler evden çıkan O.A.'yı yakaladı. Sorguya alınan O.A. Internet üzerinden bir siteden 'Sinem' takma adlı kadınla 100 TL karşılığında ilişkiye girdiğini söyledi. Bunun üzerine ekiplere eve yaptıkları baskında anne ve kızını gözaltına aldı. Genç kadın mağdur olarak emniyette ifade verdikten sonra serbest kalırken annesi ise adliyeye sevk edildi. Hakkında ortaya atılan suçları kabul etmeyen anne çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

 

mersin operasyon fuhuş son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama