Öyle Bir Şey Yaptı Ki! Esnaf Tekme Tokat Dövdü

Isparta'da Alışveriş yaptığı bir büfeye sahte para verdiği öne sürülen H.K. işyeri sahibi ve çevrede bulunan esnaf tarafından tekme tokat dövüldü. Daha sonra polise teslim edilen zanlı ifadesi alınmak üzere merkeze götürülürken esnafta şüphelinin fotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaştı.

Öyle Bir Şey Yaptı Ki! Esnaf Tekme Tokat Dövdü
Öyle Bir Şey Yaptı Ki! Esnaf Tekme Tokat Dövdü melek eren

Isparta'nın Davraz Mahallesi köy garajı mevkiinde dün yaşanan olayda bir Büfe sahibi işyerinden alışveriş yapan H.K.'nin kendisine sahte para verdiğini fark etti. Kendisine sahte para veren adamı yakalayan Büfe sahibi çevredeki esnaf oda durumu haber verdi. Büfe sahibi ve diğer esnaf zanlıyı dövdükten sonra durumu polis ekiplerine haber verdi. Tekme tokat dövdülen zanlı daha sonra polise teslim edildi.

DAHA ÖNCE DE YAPMIŞ

Polis tarafından gözaltına alınan şahsın daha önce de başka iş yerlerine sahte para verdiği ve alışveriş yaptığı belirlendi. Emniyette ifadeleri devam eden zanlının yanı sıra olayla ilgili 1 kişinin daha arandığı öğrenildi.

ESNAF SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Diğer yandan çevrede bulunan esnaf dövdükleri ve polise teslim ettikleri şüphelinin fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak, "Bu kişi sahte parayla yakalandı. Emniyete teslim ettik. Köy Garajı civarı. Başka kişilerin de başına geldiyse emniyete şikayetçi olsun"  notunu düştü.

ısparta sahte para son dakika darp
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama