Otomobilin İçerisinden Kaldırımda Yürüyen Kıza Elle Tacizde Bulunan Sapıktan Skandal İfade! “Adrenalin Olsun Diye Yaptım”

Otomobilin İçerisinden Kaldırımda Yürüyen Kıza Elle Tacizde Bulunan Sapıktan Skandal İfade! “Adrenalin Olsun Diye Yaptım”

Otomobilin İçerisinden Kaldırımda Yürüyen Kıza Elle Tacizde Bulunan Sapıktan Skandal İfade!  “Adrenalin Olsun Diye Yaptım”
Otomobilin İçerisinden Kaldırımda Yürüyen Kıza Elle Tacizde Bulunan Sapıktan Skandal İfade!  “Adrenalin Olsun Diye Yaptım” Hasan Vural Topbaş

Otomobilin İçerisinden Kaldırımda Yürüyen Kıza Elle Tacizde Bulunan Sapıktan Skandal İfade!  “Adrenalin Olsun Diye Yaptım”

Isparta’da iğrenç bir olay meydana geldi! Yalvaç İlçesi’nde otomobil ile gezen gençlerden 17 yaşındaki M.K, camdan elini çıkartıp kaldırımda yürüyen üniversite öğrencisi genç bir kıza tacizde bulundu. İfadesinde ise “Adrenalin olsun diye yaptım” diyen M.K, serbest bırakıldı. İşte detaylar…

Isparta’da son derece iğrenç bir olay meydana geldi! Isparta’nın Yalvaç İlçesi’nde dün akşam saatlerinde 4 arkadaş otomobil ile dolaşmaya çıktılar. Ancak bu gezme heyecanları son derece çirkin bir olay ile son buldu. Gençler otomobil ile gezerken, Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencisi olan 23 yaşındaki İ.S de kaldırımda yürüyordu. O sırada ise otomobilin sağ arka koltuğunda oturan 17 yaşındaki M.K elini camdan çıkarttı ve İ.S’ye eliyle tacizde bulundu. Daha sonra da otomobil ile hemen oradan kaçtılar.

SERBEST BIRAKILDI

Tacize uğrayan genç kız ise neye uğradığını şaşırırken hemen otomobilin plakasını aldı ve durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri ise plakasını aldığı otomobili buldu ve ardından da 17 yaşındaki M.K’yi gözaltına aldı. Emniyete ise skandal bir ifade veren M.K ” Adrenalin yaşayalım diye böyle bir şey yaptım. Kötü bir niyetim yoktu. Pişmanım” dedi. Daha sonra da adli kontrol şartı ile işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı.

Isparta Isparta haberleri Yalvaç Süleyman Demirel Süleyman Demirel Üniversitesi haber haberler
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama