Otobüste Yolcunun Cep Telefonu Çalındı, Şoför Kapıları Kapatıp Kimseyi İndirmedi

İstanbul Şişli'de özel halk otobüsünde bir kadın yolcunun cep telefonu çalındı. Şoför önce Polise haber verdi Sonra otobüsü durdurarak yolcuların ilk bilmesine izin vermedi. Olay yerine gelen polis ekipleri erkek yolcuların üzerine ararken kadınlarda birbirinin üzerini aradı.

 Otobüste Yolcunun Cep Telefonu Çalındı, Şoför Kapıları Kapatıp Kimseyi İndirmedi
 Otobüste Yolcunun Cep Telefonu Çalındı, Şoför Kapıları Kapatıp Kimseyi İndirmedi melek eren

İstanbul Şişli abide-i Hürriyet Caddesi'nde Dün saat 17 sularında yaşanan olayda alınan bilgiye göre Okmeydanı Eminönü seferini yapan özel halk otobüsünde çiftecevizler durağından bilen bir kadın koltuğuna oturduğu sırada montunun Cebine koyduğu cep telefonunda olmadığını fark etti. Bir yolcunun cep telefonundan kendi numarasını arayan kadın yolcu telefonun kapalı olduğunu belirledi.

Kadın yolcunun cep telefonunun çalındığını söylemesi üzerine otobüsü şoförü polisi arayarak durumu haber verdi. Şoför daha sonra otobüsü abide-i Hürriyet durağında durdurdu ve polis gelene kadar yolcuların inip bilmesine izin vermedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri telefonundan kadından Bilgi alırken erkek yolcuların üzerini tek tek orada. Kadın polis olmamasından dolayı otobüste bulunan kadın yolculardan birbirinin üzerine aradı. Yapılan arama sonunda cep telefonu Bulamazken arabaların bitmesinden sonra otobüs şoförü Yolcuları alarak Sefer'in tamamlamak üzere yola çıktı. Telefonu çalınan kadın yolcu da şikayetçi olmak üzere polis merkezinin yolunu tuttu.

ŞOFÖR OTOBÜSE ALMADI

Otobüse abide-i Hürriyet durağında binmek isterken şoförün içeri almadığını söyleyen bir yolcu,  "Hırsızlık olmuş galiba otobüste. Şoför kapıları açmadı. 155'i aradı. Açmıyor, içeri almıyor. Telefonu çalınan kadın da içeride. İçeri girecektim almadı, 'ekip gelsin ondan sonra' dedi.

BİR KİŞİ APAR TOPAR İNDİ

Olayın yaşandığı sırada otobüste olan bir kadın yolcu ise,  "Bir beyefendi vardı. Durakta apar topar hemen indi. Hanımefendi benden şüphelendi de ben telefonu ne yapayım. Üzerimi aradı, çantamı aradı ama çıkmadı. Ayakkabıma kadar çıkardım" diye konuştu.  

istanbul şişli otobüs son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama