Ortalığı Birbirine Kattı! Antalya'da Yaşanan Şok Olayın Perde Arkası

Antalya'da bir PTT şubesindeki Otomatik para çekme makinesinden para çekmek isterken kartını sıkıştıran 24 yaşındaki Dilara Ö. ortalığı birbirine kattı. Genç Kadın ATM nin ekranı ve PTT şubesinin camlarını tekmelerken, görevli personele de saldırmak istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından ters kelepçe takılarak gözaltına alınan genç kadın canının yandığını söyleyerek polislere tükürdü ve küfür etti.

Ortalığı Birbirine Kattı! Antalya'da Yaşanan Şok Olayın Perde Arkası
Ortalığı Birbirine Kattı! Antalya'da Yaşanan Şok Olayın Perde Arkası melek eren

Antalya'da bir PTT şubesindeki Otomatik para çekme makinesinden para çekmek isterken kartını sıkıştıran 24 yaşındaki Dilara Ö.  ortalığı birbirine kattı. Genç Kadın ATM nin ekranı ve PTT şubesinin camlarını tekmelerken, görevli personele de saldırmak istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından ters kelepçe takılarak gözaltına alınan genç kadın canının yandığını söyleyerek polislere tükürdü ve küfür etti.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi Birlik Caddesi'nde bulunan PTT şubesinde yaşanan olayda hesabında bulunan 1500 TL çekmek üzere Dün saat 15.00’da PTT ATM’sine gelen 24 yaşındaki Dilara Ö.  Makinenin hata vermesi üzerine parayı çekemedi. Genç kadının kartı da bu sırada ATM de sıkışınca sinirlendi ve bağırmaya başladı. Dilara Ö., ATM ekranını tekmelemeye başlayınca güvenlik görevlileri bu durumu fark ederek kendisine müdahale etmek istedi. Fakat genç kadın bu defa güvenlik görevlilerine bağırmaya başladı.

POLİS TERS KELEPÇE TAKTI
Daha sonra PTT şubesinin içerisine giren Dilara Ö. Bu defa da içerideki çiçekleri devrik zamları tekmelemeye başladı. Personele de küfürler yağdırarak saldıran kadın parasını ve sıkışan kartını almak istedi.  Güvenlik görevlilerini ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri genç kadınla konuşup sakinleştirmek istedi Fakat genç kadın konuşmayı bırakın Küfür etmeye devam etti. Polis ekipleri çevreye zarar vermeye devam eden kadını ters kelepçe takarak yere yatırdı.

POLİSE KÜFÜRLER YAĞDIRDI
Polisin kendisine kötü davrandığını ve canının yandığını iddia eden Dilara Ö.  kelepçe takan polis memuruna da küfür ederek tükürdü. Bu sırada PTT Şubesi önünde toplanan vatandaşlar ve genç kadına tepki gösterirken yarım saat süren çabalara rağmen sakinleşmeyen kadın polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. PTT yetkililerinin şikayetçi olmaması üzerine kadının ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

 

antalya konyaaltı PTT şubesi sinir krizi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama