Mucize! Kendilerinden 2,5 Yaşındayken Çalınan Çocuklarını 21 Yıl Sonra Buldular

Hatay'ın İskenderun ilçesinde henüz 2,5 yaşındayken kaçırılan ve başka bir aileye evlatlık olarak verilen Gürsel Selam, kendisinin 21 yıldır arayan ve Türkiye'nin her yerinde çalmadık kapı bırakmayan ailesine kavuştu.

Mucize! Kendilerinden 2,5 Yaşındayken Çalınan Çocuklarını 21 Yıl Sonra Buldular
Mucize! Kendilerinden 2,5 Yaşındayken Çalınan Çocuklarını 21 Yıl Sonra Buldular melek eren

Hatay'ın İskenderun ilçesinde henüz 2,5 yaşındayken kaçırılan ve başka bir aileye evlatlık olarak verilen Gürsel Selam,  kendisinin 21 yıldır arayan ve Türkiye'nin her yerinde çalmadık kapı bırakmayan ailesine kavuştu. 

İskenderun’da henüz 2,5 yaşındayken anneannesinin evin önünde oyun oynarken kaçırılan Gürsel Selam,  21 yıl sonra yakınlarını kaybetmiş aileler Derneği aracılığıyla ailesini buldu.

2,5 YAŞINDAYKEN KAÇIRILDI
Atiye Selam, 3 Ekim 1997 tarihinde İki buçuk yaşındaki oğlu görsel ve 10 aylık kızı Emine ile yaşadıkları İzmir'den İskenderun'a hasta annesini ziyaret etmek için gitti. Bakkala giden ve kucağında küçük kızı ve elinden tuttuğu oğlu ile eve dönen anne Atiye Selam, Oğlunun bir köpek yavrusu ile oynamak istemesi üzerine kızına eve bırakıp geri geldi ancak geri döndüğünde oğlunu bulamadı.

BABA KAPI KAPI OĞLUNU ARADI
Bu olayın ardından Baba İbrahim Selam Türkiye'nin neredeyse yarısını dolaşarak oğlunu aradı. Aile çocuklarına bulabilmek ümidi ile yaşadıkları İzmir'den Kırıkhan'a taşındı. Ailenin bir çocukları da altı buçuk yaşındayken trafik kazasında hayatını kaybetti. 

YAKAD ARACILIĞI İLE KAVUŞTULAR
Son Umut aile YAKAD’a başvurdu. Bu sırada Gürsel selam da 15 yaşındayken evlatlık olduğunu öğrenerek YAKAK’a başvurmuştu.  YAKAD Başkanı Zafer Özbilici, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Elimizdeki resim Gürsel’in 2,5 yaşına ait bir resimdi. Gürsel artık yetişkin bir çocuk olduğu için yüz yaşlandırma tekniğini kullandık. Birçok dizide, kliplerde arka planda Gürsel’in fotoğrafları kullanıldı”  ifadelerini kullandı.

 

hatay iskenderun mucize kayıp
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama