Milli Eğitim Bakanı Selçuk Son Noktayı Koydu: “Artık değişiklik Yok”

Şanlıurfa'da bir öğrencinin sistem değişikliği istemediğini söylemesi üzerine Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Ani sistem değişikliği artık yok. Söz ani frende yok, ani gaz da yok, tamam. Siz şimdi böyle liseye başladınız ya liseyi de böyle bitireceksiniz inşallah." ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk Son Noktayı Koydu: “Artık değişiklik Yok”
Milli Eğitim Bakanı Selçuk Son Noktayı Koydu: “Artık değişiklik Yok” melek eren

Şanlıurfa'da bir öğrencinin sistem değişikliği istemediğini söylemesi üzerine Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Ani sistem değişikliği artık yok. Söz ani frende yok, ani gaz da yok, tamam. Siz şimdi böyle liseye başladınız ya liseyi de böyle bitireceksiniz inşallah."  ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Şanlıurfa'da sekizde senin bir arada faaliyet göstereceği zeytin dalı eğitim kampüsünün açılış törenine katıldı. Burada Bir konuşma yapan Bakan Selçuk,  kendi bulunmaktan memnuniyetini dile getirerek eğitim tesisine adı verilen harekatta şehit düşenlere Allah'tan rahmet diledi. Bakan Selçuk açıklamasında Türkiye'de Artık yeni yeni Mustafa Kemallere, Aziz Sancarlara ve Kazancı Bedihlere ihtiyaç duyulduğunu belirterek yeni nesil öğrencilerin eğitimin yanı sıra sanattan spora kadar farklı branşlarda da kendilerine geliştirmesi gerektiğine dikkat çekti.

DERDİMİZ DÜNYA İLE YARIŞMAK
Bakan Selçuk her öğrencinin bir cevher olduğuna işaret ederek cevherlerin de öğretmen ve ailelerin katkısıyla mücevheri dönüştürüleceğini inandığını söyledi.  Selçuk, Öğrencilerin Türkiye hedeflerine hizmet etmesi gerektiğini belirterek, "Türkiye'nin eğitimini düzene sokarsak işimiz bitmiş olmayacak, bizim işimiz asıl o zaman başlayacak. Bizim derdimiz kendi kendimizle yarışmak değil,  bizim derdimiz dünya ile yarışmaktır. Asıl meselemiz dünyadaki büyük güçlerle rekabet ederek bu durumu sürdürülebilir hale getirmektir. Bunun için sizlere ve öğretmenlerimize güveniyoruz. Bu hedef sizin omuzlarınızda yükselecektir. İnsanın değeri ve eğitilmesiyle biz bu dünyada iz bırakabiliyoruz. Sizler bu tesislerin hakkını verirseniz içinizden birçok değerler çıkacaktır."  ifadelerini kullandı.

"BAKAN OLMAK ZORDUR"
Bir öğrenciye hedefini soran Selçuk, "Bakan olmak istiyorum, sizi çok seviyorum." yanıtını alınca, "Emin misin? İşin çok zor olur." diye gülümseyerek yanıt verdi. Başka bir öğrencinin sürekli sistem değişikliği istemediğini söylemesi üzerine bakan Selçuk, "Ani sistem değişikliği artık yok. Söz ani frende yok, ani gaz da yok, tamam. Siz şimdi böyle liseye başladınız ya liseyi de böyle bitireceksiniz inşallah." karşılığını verdi.

şanlıurfa milli eğitim bakanı ziya selçuk son dakika eğitim sistemi son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama