Milletvekili 'Kırbaçlı' Fotoğraf Yayınladı, Ortalık Karıştı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yaşanan şiddet olaylarına sosyal Medya hesabından paylaştığı beyzbol sopası ile tepki gösteren iktidar halkın Partisi Lefkoşa milletvekili Gülşah Sanver Manavoğlu bu defa ise Kırbaç fotoğrafı ile gündeme geldi. Sosyal medya hesabında eline aldığı kırbacı paylaşan manavoğlu, 'KKTC'nin selameti için belli bir süre kullanılması gereken alet' notunu da fotoğrafa ekledi.

Milletvekili 'Kırbaçlı' Fotoğraf Yayınladı, Ortalık Karıştı
Milletvekili 'Kırbaçlı' Fotoğraf Yayınladı, Ortalık Karıştı melek eren

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Halkın Partisi Lefkoşa Milletvekili Gülşah Sanver Manavoğlu,  son dönemlerde ülkede yaşanan şiddet olaylarını protesto etmek amacıyla beyzbol sopasını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Sosyal medyadan aracında taşıdığı beyzbol sopasının fotoğrafını paylaşan milletvekili, 'Evet, önlemimi aldım. Kış geldi, günler kısaldı. Gittiğim yerlerde daha güvende olmak için önlemimi aldım' diye yazdı.

Paylaşımı ile ülkede son dönemlerde yaşanan şiddet olaylarını protesto ettiğini söyleyen milletvekili güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiğine dikkat çekti. Manavoğlu yaptığı paylaşımda, 'Eğer bu gidişi tersine çevirecek önlemleri hızlandırmazsak bir sonraki adım, vatandaşın kendi adaletini kendinin uygulaması olacak'  ifadelerini kullandı. 

'ET DE ELLERİNDE SATIR DA' 

Sosyal medya hesabında paylaştığı beyzbol sopası ile ülkede gündem olan milletvekili bu defa da kırbaç fotoğrafı ile gündeme geldi. KKTC'li vekil, eline aldığı kırbacın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak not olarak da, "KKTCnin selameti için belli bir süre kullanılması gereken alet"  yazdı. Bu paylaşımı ile ülkede gündem olan manavoğlunun paylaşımına Ana muhalefet Ulusal Birlik Partisi Milletvekili Yasemin Öztürk, "Bazı milletvekilleri hükümette olduklarını unutuyor" Sözleriyle tepki gösterdi. Öztürk, "Bir gün sopa gösteriyorlar bir gün kırbaç" derken, "Et de ellerinde satır da. Gerekli önlemleri ve tedbirleri alacaklarsa alsınlar, alamayacaklarsa devletle dalga geçer gibi sopa ve kırbaç göstermesinler" Ifadelerini kullandı.

'SİLKELENMEMİZ GEREKİYOR'

Yaptığım paylaşıma gelen tepkiler üzerine Manavoğlu DHA’ya yaptığı açıklamada, "Ülkede herkes hayali bir dünyada yaşıyor. Sosyal medyadan bir ahkam kesme var. Herkes aklını başına almalı" dedi. Ülkede iyi de yapılsa kötü de yapılsa eleştirildiğini kaydeden Manavoğlu, "Ülke olarak silkelenmeliyiz. Kendimizi sorgulamalıyız. İyice düşünmeliyiz. Bu gidiş iyi bir gidiş değil" diye konuştu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti milltvekili kırbaç son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama