MHP Lideri Bahçeli'den Flaş Hulusi Akar Çıkışı

MHP lideri Devlet Bahçeli CHP ve Hulusi Akar’a arasında yaşanan gerginliğe değinerek Hulusi Akar’a yapmış olduğu ziyareti Hatırlattı. Bahçeli açıklamasında, "Hulusi Akar paşa Kuran'a bayrağa ve silaha sahip çıkmıştır. Eğer kendisine yöneltilen baskıyı yerine getirseydi bugün burada olmazdık. O konuşmalar CHP'ye bir şey kazandırmaz. Ben kendisine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

MHP Lideri Bahçeli'den Flaş Hulusi Akar Çıkışı
MHP Lideri Bahçeli'den Flaş Hulusi Akar Çıkışı melek eren

CHP ve Hulusi Akar Arasında son dönemlerde yaşanan gerginlik hakkında açıklama yapan MHP lideri Devlet Bahçeli Yaşanan bu olayın Türkiye'yi çok üzdüğünü, MHP grup başkan vekilinin o aşağılayıcı sözlerinin ne CHP'ye ne de Türkiye'ye bir fayda sağlamayacağını söyledi.

İşte Bahçeli'nin açıklaması;

HULUSİ AKAR CHP TARTIŞMASI

Bu olay Türkiye'yi çok üzmüştür. CHP'nin grup başkan vekili olan şahsiyet o çirkin üslubu aşağılayıcı tavırları ne CHP'ye ne de Türkiye'ye bir fayda sağlar. Bundan en büyük zararı da o şahıs görür. 
Bu söyleyeceğimi nasıl yorumlarsınız bilemiyorum ama 16 Ağustos 2015'te sayı Hulusi Akar Genelkurmay Başkanı olmuştur. MHP olarak 3 yılda bir görev değişikliği sebebiyle bir tebrik ziyaretine gider ve başarılar dileriz. 
Ancak 2 Ekim 2015'te Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar paşayı ziyaret etim orada diğer Genelkurmay Başkanlarında olmayan yapmadığım bir olayı gerçekleştirdim o da sayın Hulusi Akar Paşa'ya Kuran-ı Kerim Türk bayrağı ve altın kaplama bir silah hediye ettim. Bu niye Hulusi Akar'a verildi. geleceği okuma demeyeceğim ama bu anlamlı hediyeyi verme ihtiyacı hissettim. Burada Kuran bayrak ve silah hediyenin unsurları o günden sonraki gelişmeleri dikkati alınca bunu verdiğime çok memnuniyet duyuyorum.
Hulusi Akar paşa Kuran'a bayrağa ve silaha sahip çıkmıştır. Eğer kendisine yöneltilen baskıyı yerine getirseydi bugün burada olmazdık. CHP, siyaseten söylüyorum, çeki düzen vermelerinde fayda var. TBMM'de o hırçın, ne dediğini tekrarlayamayacak kadar cahilce konuşmalar CHP'ye bir şey kazandırmaz. Kazanan Hulusi Akar Paşa olmuştur. Kutluyorum kendisini.

son dakika CHP hulusi akar devlet bahçeli son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama