Metrobüste Hareketli Dakikalar! Bir Anda Ortalık Karıştı

İstanbul Beylikdüzü'nde seyir halinde olan metrobüsle çıkan kavgada 1 kişi bıçaklanarak yaralandı. Kalabalık metrobüsün içerisinde çıkan kavganın biraz ilerle tartışması olduğu öğrenildi.

Metrobüste Hareketli Dakikalar! Bir Anda Ortalık Karıştı
Metrobüste Hareketli Dakikalar! Bir Anda Ortalık Karıştı melek eren

Bu sabah saatlerinde Beylikdüzü'nden Avcılar istikametine seyir halinde olan metrobüste Saadetdere metrobüs durağı mevkiinde yaşanan olayda görgü tanıklarının iddiasına göre metrobüs içerisinde iki genç yer yüzünden tartışmaya başladı.  Iddiaya göre kalabalık olan metrobüsteki Gençlerden biri diğerine Brezilya ne diyerek sitem etti. Iki gencin arasında çıkan tartışma sonrasında Gençlerden biri yanında taşıdığı kesici aletle gelince yaraladı. Olayın iki tarafı da Saadetdere durağında indi. 
Olayda bacağından yaralanan genç durakta yere uzanıp yardım isterken olay şüphelisi olay yerinden kaçtı. Yaralının gelince olay yerinde ilk müdahaleyi yolcular yaparken olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağırıldı. Ambulans ekipleri Dr Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaralıyı götürürken gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaçan şüpgelinin yakalanması için polis ekiplerinin çalışması devam ediyor.

metrobüs beylikdüzü kavga son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama